Premier League

Manchester City – Liverpool, meciul etapei în Premier League !

Într-o confruntare a două dintre cele mai prestigioase echipe din fotbalul englez, Manchester City și Liverpool se vor întâlni sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 14:30 (ora României), într-un meci din etapa a 13-a a Premier League, programat să aibă loc pe „Etihad Stadium”. Partida va fi transmisă în direct pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Manchester City și Liverpool merg umăr la umăr, în forță, în această ediție a Premier League !

Înainte de această rundă, Manchester City ocupă prima poziție în clasamentul Premier League, având 28 de puncte acumulate în 12 etape.

Conduc cu doar un punct în fața principalilor urmăritori, Liverpool și Arsenal.

Elevii lui Pep Guardiola au obținut nouă victorii și o remiză până acum, suferind două înfrângeri. În aceste partide au înscris nu mai puțin de 32 de goluri, având cea mai bună ofensivă din campionat.

Runda anterioară, gazdele acestui meci au avut un rezultat spectaculos pe Stamford Bridge, încheind cu un 4-4 împotriva lui Chelsea.

În Liga Campionilor, Manchester City și-a asigurat deja calificarea în primăvara europeană.

Pentru partida de astăzi însă ,,cetățenii” au ceva probleme ! Nu vor putea conta pe Zack Steffen, Kevin de Bruyne, Sergio Gomez, Mateo Kovacic.

Jurgen Klopp m-a ajutat să mă gândesc la multe lucruri. A făcut din mine un antrenor mai bun. Liverpool are o echipă excelentă și acum, jucători fantastici”, spunea Guardiola în fața presei înaintea derby-ului din Premier league.

Jurgen Klopp: „Întâlnim cea mai puternică echipă din lume a ultimilor ani” !

De cealaltă parte, „Cormoranii” se descurcă de asemenea, excelent în acest sezon, ocupând locul al doilea în clasamentul Premier League cu 27 de puncte.

Până acum, au obținut opt victorii și trei remize, suferind o singură înfrângere.

Cu toate că se află într-o formă bună, ultimele trei deplasări nu au adus prea multe puncte pentru Liverpool.

Toate cele nouă puncte pierdute în acest sezon au fost înregistrate în meciuri jucate în deplasare.

În etapa anterioară, echipa pregătită de Jurgen Klopp s-a impus pe Anfield cu 3-0 împotriva celor de la Brentford, grație unei duble semnate de Mohamed Salah și un gol marcat de Diogo Jota.

Nici Liverpool nu va putea conta pe Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Curtis Jones si Thiago.

Întâlnim cea mai puternică echipă din lume a ultimilor ani. O misiune dificilă pentru orice echipă din lume, inclusiv pentru noi, dar vom încerca să câștigăm. E un joc dificil, dar, indiferent de ce s-a întâmplat anul trecut, indiferent de ce s-a întâmplat în ultimii 2-3 ani, totul e în trecut. 

Nu contează. Trebuie să fim pregătiți pentru mâine. Asta încercăm să facem. Am spus-o de un milion de ori, dacă reușim să le facem viața grea, atunci avem o șansă. Dacă sunt lăsați să-și facă jocul, nicio echipă nu îi poate bate”, declarat și Klopp la conferința de presă.

Echipe probabile

În aceste condiții echipele probabile vor fi:

Manchester City: Ederson,Walker, Dias, Akanji, Gvardiol, Doku, Rodri, Silva, Foden, Grealish, Haaland.

Liverpool: Alisson, Tsimikasvan, Dijk, Matip, Alexander-Arnold, Gakpo, Endo, Szoboszlai, Jota, Nunez, Salah.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Premier League

Bursa transferurilor din Premier League

  • janvier 4, 2023
În prima ligă engleză, imediat după sfârșitul World Cup Qatar 2022, lucrurile s-au pus în mișcare. Bursa transferurilor anunță mutări
Premier League

Chelsea Londra l-a transferat pe starul portughez Joao Felix !

  • janvier 10, 2023
Chelsea a învins Manchester United și Arsenal în bătălia pentru transferul iernii! Joao Felix părăsește Atlético Madrid și ajunge pe