Top Player

Dennis Man între Borussia, Juve, Roma, Ajax, Lyon și … Parma !

,,Dubla” lunii septembrie contra selecționatelor din Kosovo și Lituania a subliniat încă odată că naționala României are potențial ! Tricolorii au câștigat ambele jocuri și au demonstrat că pot câștiga grupa C2 din Liga Națiunilor ,,la pas” ! Sub bagheta lui Mircea Lucescu, România pare schimbată în bine ! Practică un joc ofensiv bazându-se pe jucători de atac cu potențial. Astfel, nu a fost nicio surpriză că titularii de la Parma au intrat și în ,,primul 11 folosit de Lucescu ! Tehnica și viteza cu care sunt dotați Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost decisive în cele 2 jocuri ! Man este printre cei mai … ,,vizibili” internaționali români ! Iar zvonurile privind transferul său la echipe de top din Europa se întețesc…

Dennis Man a marcat un gol și a avut o evoluție excelentă în cele două jocuri ale grupei C2 din Liga Națiunilor, contra Kosovo și Lituaniei

Atacantul a fost un pilon de bază și în mandatul lui Edward Iordănescu, fiind titular indiscutabil așa cum Magadesport vă informa în mai multe rânduri, aici: https://magadesport.ro/?s=Dennis+Man .

După victoria superbă a României în Kosovo, Dennis Man vorbea despre șansa extraordinară de a evolua cu Mircea Lucescu pe bancă.

Sunt bine, fericit, mă bucur că am reuşit să câştigăm astăzi. Ce pot spune mai mult? Trebuie să ne pregătim pentru al doilea meci.

Nu cred că a fost mai dificil decât data trecută, pentru că atunci nu prea reuşeam să jucăm fotbal. Ne aducem aminte că era mai multă apă. Dar ştiam că vom întâlni o echipă agresivă, care joacă cu publicul de partea lor.

Ştiam ce avem de făcut. Chiar dacă nu am avut foarte mult timp de pregătit, nea Mircea ne-a ajutat mult... Și cred că astăzi am făcut o partidă bună. De schimbat nu cred că a apucat să schimbe prea mult... Dar am mai spus, experienţa dânsului… doar atât, când este în vestiar trebuie să ai respect şi să fii atent. Cred că fiecare dintre noi are un respect mare faţă de el şi suntem fericiţi.

Va fi greu, am început bine, cu dreptul. Asta ne-am propus. Veneam de la Campionatul European, am trecut printr-un moment bun ca echipă şi azi cred că am câştigat pe merit (…)

Mă pregătesc zi de zi. E munca pe care o fac zi de zi atât la echipa de club, cât şi la naţională. Sunt fericit că reuşesc să ajut echipa”, spunea Dennis Man.

Din nou, ,,jucătorul lunii” în Italia !

Dennis Man a marcat deja 2 goluri și în deschiderea Seriei A, unul contra Fiorentinei și al doilea în poarta lui AC Milan. Este ,,jucătorul luniiîn Serie A !

Astfel, așa cum menționam, informațiile despre interesul unor mari cluburi europene pentru jucător au apărut în presa sportivă.

Conform acestor ,,zvonuri”, Dennis Man ar fi monitorizat de Borussia Dortmund. Alte știri vorbesc despre interesul lui AS Roma sau Juventus Torino.

Tot în media italiană de sport s-au vehiculat numele lui Ajax Amsterdam și Olympique Lyon !

Iar o sursă a presei din Franța a confirmat interesul acestor cluburi pentru internaționalul român !

,,Deși soldul transferurilor este negativ pentru vara lui 2024, OL ar dori să continue să se întărească în această iarnă și ar fi cu ochii pe extrema română Dennis Man (26 de ani), care joacă la Parma.

Lyon a primis să vândă de 100 de milioane de euro. Dar, în ciuda acestei săbii care atârnă deasupra capului său, clubul din Rhone ar intenționa să continue să se întărească în această iarnă. 

Olympique Lyonnais ar fi pus ochii pe extrema română Dennis Man, care strălucește la Parma la început de sezon. Jucătorul este urmărit și de Ajax Amsterdam. El i-ar costa în jur de zece milioane de euro pe gonaci și pe lăncieri, care ar dori să-l recruteze în ianuarie, spun sursele franceze.

Toamnă ,,fierbinte” pentru Man !

Cu toate că agentul jucătorului – Ioan Becali, a infirmat aceste zvonuri (în principal cel cu Borussia Dortmund), este din ce în ce mai evident că Parmei îi va fi foarte greu să îl păstreze pe Dennis Man.

Mai ales că urmează, pe lângă meciurile tari din prima ligă italiană, partidele din lunile octombrie și noiembrie ale Ligii Națiunilor.

În octombrie naționala României va juca în deplasare cu Cipru și Lituania, iar în noiembrie vor veni în țara noastră Cipru și Kosovo.

Iar Dennis Man va avea din nou, un cuvânt greu de spus din poziția de vârf al tridentului de atac gândit de Mircea Lucescu !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Top Player

Vedete de top la Cupa Mondială 2022: marile nume din Qatar

  • novembre 17, 2022
Un campionat mondial este o vitrină pentru cei mai buni fotbaliști de pe planetă, dar Cupa Mondială 2022 promite să
Top Player

Campionatul mondial de fotbal 2022, jucători – cheie !

  • novembre 17, 2022
Campionatul mondial din Qatar aduce în prim plan jucători importanți care nu ajung niciodată în topul vedetelor răsfățate. Valoarea lor,