Top Player

Ianis Hagi: două assist-uri în victoria lui Rangers, din Scottish Premiership !

Gasgow Rangers a jucat duminică pe teren propriu cu St. Johnstone, echipă de pe locul 11 (penultimul) din Scottish Premiership. Mijlocașul român a intrat pe teren la pauză, în locul lui Ross McCausland, contribuind decisiv la ambele goluri înscrise de Cerny. Cu toate acestea, în minutul 81, lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru Ianis Hagi, care a fost eliminat după o intervenție asupra lui Benjamin Kimpioka. Incidentul a fost urmat de un cartonaș roșu și de o suspendare de trei etape în campionat. Rangers este în acest moment pe locul 3 în campionatul Scoției, la 7 puncte de ocupantele primelor 2 locuri, Celtic (1) și Aberdeen.

Ianis Hagi va lipsi așadar de la următoarele partide ale lui Rangers: deplasarea de la Kilmarnock, apoi meciul de la Glasgow, cu St. Mirren și cel de pe terenul lui Aberdeen.

După ce a aflat decizia oficială, Ianis Hagi a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le fanilor pentru sprijinul oferit la revenirea sa pe teren:

Ibrox, îți mulțumesc! Voi fi mereu recunoscător pentru primirea de seara trecută!”, a transmis Hagi Jr.

După cum se cunoaște, internaționalul român și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a continua la formația din campionatul scoțian.

Magadesport vă oferea detalii despre acest subiect, aici: https://magadesport.ro/?s=ianis+hagi .

Jamie Murphy: ,,…mereu caută pasa decisivă…” !

Situația lui Ianis Hagi pe Ibrox Park era complicată… Au fost tensiuni în trecut și cu tehnicianul Michael Beale, dar și recente, cu actualul antrenor Philippe Clement.

Iată însă că revenirea și mai ales contribuția lui Ianis Hagi la victoria de duminică, a entuziasmat !

Jamie Murphy

Jamie Murphy, fost jucător important al celor de la Rangers, a comentat în presă jocul lui Ianis Hagi, la revenirea sa în echipă.

,,Este un jucător spectaculos, joacă bine cu ambele picioare și mereu caută pasa decisivă. La golul doi, poți vedea cum ridică capul și îi trimite o minge excelentă lui Cerny.

Este fantastic pentru fanii Rangers să-l vadă din nou pe teren !

Însă cartonașul roșu a fost cu siguranță o mare dezamăgire pentru el. Eliminarea a fost corectă, a fost o intervenție întârziată, iar Ianis știe și el asta« , a spus Murphy.

Philippe Clement: ,,…nu sunt dezamăgit de el…” !

Reușitele jucătorului român au fost însă umbrite de eliminarea sa, din minutul 81… Antrenorul Philippe Clement a acceptat decizia arbitrilor… Acesta a subliniat însă, că deși intervenția lui Hagi nu a fost una violentă, roșul a fost justificat:

Philippe Clement

Asta e! Inițial am crezut că faultul nu avea intensitatea necesară pentru un cartonaș roșu. Dar după ce am revăzut faza, a fost clar că decizia a fost corectă.

Nu a fost o intervenție dură, ci una neglijentă, făcută din cauza oboselii. Ianis nu a avut nicio intenție să faulteze astfel, a fost pur și simplu ghinionist.

Totuși, nu sunt dezamăgit de el. Este un jucător dedicat, se antrenează bine, și sunt sigur că va continua să își arate valoarea.

Clement a adăugat că Hagi va merge la echipa națională, iar la revenire, va fi gata să contribuie din nou pentru Rangers.

Și într-adevăr, așa cum Magadesport vă informa aici: https://magadesport.ro/romania-intra-in-febra-meciurilor-cu-cipru-si-lituania/ , Ianis Hagi este selecționat în lotul României care va face deplasările pentru meciurile lunii octombrie din Liga Națiunilor.

Iar în vederea meciurilor din Cipru și Lituania, forma mijlocașului de la Rangers nu poate fi decât un semn îmbucurător !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Top Player

Vedete de top la Cupa Mondială 2022: marile nume din Qatar

  • novembre 17, 2022
Un campionat mondial este o vitrină pentru cei mai buni fotbaliști de pe planetă, dar Cupa Mondială 2022 promite să
Top Player

Campionatul mondial de fotbal 2022, jucători – cheie !

  • novembre 17, 2022
Campionatul mondial din Qatar aduce în prim plan jucători importanți care nu ajung niciodată în topul vedetelor răsfățate. Valoarea lor,