Fotbal International

Campionatul mondial Qatar 2022

După cum se spunea în presă și în lumea chibiților din fotbal acum câțiva ani, ,,la mondiale, echipele mari, PORNESC GREU”.

La Campionatul mondial Qatar 2022 va fi poate și cazul Germaniei…

Însă cu siguranță este al Argentinei, care după dezastrul cu saudiții de care am vorbit aici https://magadesport.ro/news/fifa-world-cup-qatar-2022/ a reglat conturile cu Mexic.

Campionatul mondial Qatar 2022: Deși jocul nu a strălucit…

După două etape încheiate, clasamentul Grupei C la Campionatul mondial Qatar 2022, are Polonia în frunte cu patru puncte, iar Argentina trece pe locul doi cu trei puncte.

Între timp, Mexic va trebui să se mulțumească cu locul al patrulea, după ce nu a reușit să marcheze niciun gol până acum în campanie.

În următoarea partidă Argentina va înfrunta Polonia pe 30 noiembrie, în timp ce Arabia Saudită se va confrunta cu Mexic. Atunci se va stabili cel mai probabil, cine va ocupa primul loc.

Un meci infernal, ambele echipe vor lupta crâncen pentru șansa lor de a accede în optimi.

Astfel, campioanele Americii de Sud au șanse să depășească grupa. Dar situația din cadrul grupei este complicată deoarece toate cele patru echipe ar putea avansa.

Echipa Poloniei

Campionatul mondial Qatar 2022: duelul rivalilor

Revenind la Argentina, după ce a suferit o înfrângerea dezastruoasă împotriva Arabiei Saudite (1-2) în grupa lor de la Campionatul mondial Qatar 2022, a câștigat acest joc important datorită geniului lui Lionel Messi.

Argentinienii au avut prima șansă abia în minutul 34, la o lovitură liberă executată de Messi și ,,scoasă” de sub bară de Ochoa. Apoi, Martinez a trimis cu capul peste poartă în minutul 41.

Foarte greu cu mexicanii, aceștia s-au apărat aglomerat, cu marcaj agresiv. Mai mult, puteau da lovitura în minutul 45 la o lovitură liberă.

Meciul de uzură a continuat după pauză, Messi anticipând în minutul 51 cu o nouă lovitură liberă ,,peste”, că … ,,golul plutește în aer”…

Și într-adevăr, în minutul 64, megastarul PSG, ,,așază” parcă, cu mâna, lângă bară, un șut plasat nu prea puternic, dar perfect direcționat la rădăcina barei.

Unu la zero pentru Argentina ! Golul care descătușează jucătorii, tribuna și banca albiceleștilor, stârnind un val de bucurie și mai ales de emoție. ¡Argentina vive!

Cu cinci participări la turneele finale ale mondialelor, Messi l-a egalat cu acest gol pe legendarul Maradona. Diego a marcat tot 8 goluri la mondiale.

Conform legilor fotbalului, acest gol a determinat formația Mexicului să iasă din ,,carapace”. Pe fondul acesta, tot Messi inventează în minutul 87 o pasă pentru Fernandez care ,,închide” meciul.

Campionatul mondial Qatar 2022: ce urmează ?

2 – 0 pentru Argentina, dar în grupa C nimic nu este ,,jucat”. Ultima etapă a grupei va arăta așa:

Miercuri, 30 noiembrie, Polonia – Argentina (Stadionul 974 – Doha, ora 21:00) și Arabia Saudită – Mexic (Stadionul Lusail – Aldayen, ora 21:00).

Cât privește un pronostic, nu știu cine se va mai încumeta…

Tocmai s-a încheiat meciul dintre învingătorii Germaniei, Japonia și ,,râșii mondialuluiCosta Rica (0 – 7 cu Spania !) …

A câștigat … Costa Rica ! 1 – 0 … Cine ar fi crezut ?!

Cine ar fi crezut că Iranul va invinge Țara galilor după ce fusesră ,,desfințați” de Anglia ?!

Singura echipă ,,metronom” a campionatului mondial Qatar 2022 pare a fi Franța.

De asemenea, jucătorul lor cheie, Kylian Mbappé, și-a depus deja o candidatură serioasă la titlul de jucătorul turneului.

Vom vedea toate acestea și mult mai multe până în decembrie, pe Magadesport !

Transmisiile directe ale meciurilor Campionatului mondial – Qatar 2022, continuă doar pe TVR 1 !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Fotbal International

Televizor: Unde vedem mondialul din Qatar 2022 ?

  • novembre 9, 2022
Drepturile TV pentru meciurile de la CM 2022 au fost achiziționate de Televiziunea Română. Start La televizor vom avea pe
Fotbal International

Ce este nou la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022 ?

  • novembre 13, 2022
Cupa Mondială FIFA 2022 va avea startul duminica viitoare. Deschiderea pe 20 noiembrie, vine la aproape 12 ani după ce