Superliga

CFR – FCSB, meciul serii în play-off-ul Superligii !

Veteranul CFR Cluj, Ciprian Deac, în vârstă de 37 de ani, a fost recuperat vineri și dorește să joace duminică împotriva rivalilor săi de la FCSB.

CFR Cluj – l-a recuperat ,,miraculos” pe Ciprian Deac !

Clujenii și bucureștenii au avut mai mulți jucători incerți pentru această seară, așa cum Magadesport vă informa aici: https://magadesport.ro/news/cfr-cluj-fcsb-duminica-9-aprilie-de-la-ora-2100/ .

Pe 2 aprilie, Deac s-a plâns de dureri la genunchiul stâng, la încălzirea dinaintea meciului din campionat cu CSU Craiova.

,,S-a întâmplat când a dat acea pasă și a vrut să plece de pe loc, probabil a simțit o durere. Se întâmplă. Cred că poate fi meniscul, ceva la ligamente, la articulații”, spunea atunci antrenorul Dan Petrescu.

Astăzi surse din cadrul echipei au declarat presei că situația lui Deac a fost remediată.

Deac e un luptător, vrea să joace, va face tot posibilul să își ajute echipa, mai ales că e un meci foarte important. Are dureri, dar după cum îl știm, e foarte probabil să fie pe teren. Totul depinde de cum se va simți și la ultimul antrenament, din dimineața jocului cu FCSB, însă el nu concepe să lipsească“.

Șut – în teren pentru FCSB

De cealaltă parte s-au schimbat, de asemenea, datele. Este clar că Octavian Popescu nu va juca, în schimb lucrurile stau diferit cu închizătorul Șut.

,,Șut e foarte bine. E în echipă și vine cu noi. Octavian Popescu încă nu e apt de joc. Cel mai mult contează echipa noastră și să ne facem jocul. Nu contează cine joacă la adversari. Am analizat-o pe CFR Cluj, e o echipă puternică. Dar cel mai important este să ne facem jocul”, a declarat antrenorul Charalambous.

Elias Charalambous

CFR CLUJ va juca cu  Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Peteleu – C. Deac, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, E. Krasniqi
Pe banca de rezerve vor fi : R. Sava, Yeboah, Țâru, Hoban, Bârligea, Kolinger, M. Bordeianu, Braun, Maglica. CFR nu poate conta pe  Bălgrădean, Boateng, Camora (accidentați).

FCSB îi va arunca în lupta pe Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve vor fi  A. Vlad, V. Crețu, Haruț, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Radaslavescu. FCSB nu va putea conta pe Panțâru (accidentat).

Partida va fi arbitrată de Petrescu Radu ajutat de asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. La VARIstvan Kovacs.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Superliga

CFR Cluj – FCSB, duminică 9 aprilie de la ora 21,00 !

  • avril 8, 2023
Nici una dintre echipele din acest derby al rundei a treia de play-off, nu ar trebui să fie mulțumite cu
Fotbal Intern Superliga

Farul și CSU Craiova, astă seară de la ora 20,30 !

  • avril 8, 2023
Duelul dintre Farul Constanța și CS Universitatea Craiova din play-off-ul Superliga este de mare importanță pentru ambele echipe. Farul Constanța