Fotbal International

Julian Alvarez spre FC Barcelona ?

Potrivit presei sportive internaționale, FC Barcelona s-a interesat cu privire la posibila obținere a semnăturii atacantului argentinian Julian Alvarez de la Manchester City.

Julian Alvarez, caracterizat de Ivan Zamorano drept ,,…singurul atacant complet care există …” !

Magadesport v-a vorbit despre tânăra speranță a argentinienilor cu prilejul relatărilor desfășurării mondialului din Qatar 2022, aici: https://magadesport.ro/news/argentina-noul-val/ .

La Araña (Păianjenul) cum este supranumit internaționalul argentinian, nu s-a adaptat  în Anglia și ar saluta schimbarea în campionatul spaniol.

În același timp Barça caută coleg pentru Lewandowski și studiază diverse opțiuni pentru a semna cu un al doilea atacant. Un împrumut care ar putea veni cu o clauză de opțiune de cumpărare ulterioară ar fi soluția. Mai ales într-un moment în care Barca are un singur atacant pur, Lewandowski, în vârstă de 34 de ani.

Veteranul polonez nu a mai fost același de când s-a întors de la Cupa Mondială … Acolo echipa sa națională a fost învinsă de Argentina lui Alvarez, tânărul marcând chiar pentru deschiderea scorului !

Alvarez – nemulțumit la City …

Potrivit presei argentiniene, catalanii au întrebat deja despre situația lui Julián Álvarez la Manchester City. Aceasta pentru a vedea posibilitatea un acord de împrumut din iunie încolo.

Álvarez vrea mai multă vizibilitate, jocuri ca titular …. Întrucât este adesea rezervă în Premier League, ar studia și el opțiunea de a se muta la Barcelona.

În ciuda jocului său din Qatar 2022, Alvarez continuă să trăiască în umbra lui Erling Haaland la City.

Alvarez a jucat doar șase meciuri de ligă ca titular în echipa sa, Manchester City. Team-ul englez s-a bazat pe Erling Haaland în aproape fiecare meci.

Starul argentinian de 22 de ani a fost adus de la River Plate. S-a achitat pentru transferul său o sumă de 23 de milioane de euro (24,2 milioane de dolari) în 2022.

Fostul atacant al lui River spera la mai multe meciuri ca titular. Dar îi este deja clar că nu joacă în jocuri importante și nu poate lăsa progresia sa să stagneze.

Aceasta cu toate că la sosirea la City se arăta optimist și încântat că va lucra cu Pep Gaurdiola.

“Înainte să vin aici, știam cum lucrează Pep. Dar chiar și așa am fost surprins de cât de multă rotație există aici. Pep aproape că nu alege niciodată același prim 11 în meciuri consecutive. Asta te face să fii mereu în alertă, la 100%, pentru a fi pregătit și la dispoziția antrenorului atunci când te trimite în teren” spunea el la sosire.

Acum însă, atât el cât și staff-ul său sunt îngrijorați și ar putea căuta soluții pentru viitor.

Alvarez – soluția perfectă pentru Barcelona !

Relațiile dintre Barça și Manchester City sunt excelente și, de fapt, cele două conduceri s-ar fi întâlnit în preajma meciului din Europa League disputat la Manchester United săptămâna trecută.

Nu este prima dată când numele lui Alvarez este legat de Barça, dar acum ar putea fi create condițiile ideale pentru a se ajunge la un acord.

În orice caz, Barça știe că va avea puțini bani de investit în această vară, așa că opțiunea ca el să vină împrumutat este atractivă pentru toate părțile.

Se spune că Barca ar fi interesată și de o altă opțiune, anume câștigătorul campionatului sud-american U20, Vitor Roque, din Brazilia.

Spre deosebire de Alvarez, care nu ar costa nimic împrumutat în afară de salariul său, Barca ar trebui să se achite o sumă importantă pentru brazilian, aproximativ 40 de milioane de euro (42,2 milioane de dolari).

Deși Roque  oferă mai multă versatilitate decât Alvarez, având în vedere că poate opera și pe aripa dreaptă, achiziția lui Alvarez este mai avantajoasă, deoarece argentinianul a confirmat deja valoarea sa, la cel mai înalt nivel: World Cup !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Fotbal International

Televizor: Unde vedem mondialul din Qatar 2022 ?

  • novembre 9, 2022
Drepturile TV pentru meciurile de la CM 2022 au fost achiziționate de Televiziunea Română. Start La televizor vom avea pe
Fotbal International

Ce este nou la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022 ?

  • novembre 13, 2022
Cupa Mondială FIFA 2022 va avea startul duminica viitoare. Deschiderea pe 20 noiembrie, vine la aproape 12 ani după ce