Ligue 1

PSG – prima variantă pentru Messi ?

PSG a câștigat o bătălie cu Barcelona și Inter Miami (clubul lui David Beckham) care l-au dorit pe Messi în MLS.

PSG și Leo Messi ar fi ajuns la un acord de prelungire a contractului, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Lionel va rămâne în capitala Franței, unde a sosit prin transfer gratuit în vara anului 2021.

Omul care condus din teren Argentina spre succesul mondial din Qatar 2022  și-a decis viitorul la nivel de club

Se pare, potrivit spuselor lui Romano, că Messi ar fi luat hotărârea după câștigarea turneului mondial. Leo Messi și PSG au convenit verbal să-și prelungească contractul.

Fabrizio Romano

Am convenit verbal să continuăm să lucrăm împreună”, a spus o sursă care a oferit detalii despre viitorul lui Messi. Părțile nu au decis încă noul termen contractual și salariul.

O nouă întâlnire va avea loc în curând între șeful PSG și Leo Messi pentru a stabili toate detaliile pentru continuarea cooperării.

Nasser Al-Khelaifi și președintele și directorul sportiv al PSG, Lucas Ocampos, lucrează la elaborarea unui nou contract care urmează să fie semnat de Leo Messi.

Nasser Al-Khelaifi

Atât Barcelona, ​​cât și Inter Miami l-ar fi vrut pe Messi, dar nu au existat oferte de transfer, mai scrie Fabrizio Romano.

Semnând un împrumut gratuit de la FC Barcelona în vara lui 2021, Messi se bucură de un sezon grozav la Paris. A marcat 19 goluri și a oferit 19 pase decisive în 27 de apariții în toate competițiile sezonului cu PSG și naționala Argentinei.

Potrivit specialiștilor transfermarkt.com, cota de piață actuală a lui Leo Messi este de 50 de milioane de euro.

Starul argentinian încă se bucură de victoria sa la Cupa Mondială. El plănuiește să revină în curând în echipa clubului parizian.

PSG – punct și de la capăt !

Și alți jurnaliști parizieni au anunțat că Leo Messi și conducerea PSG au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

Potrivit acestora, noul campion mondial nu vrea să părăsească Parisul unde el și familia s-au acomodat perfect.

Noul contract pe care îl poate semna în viitorul apropiat va fi valabil pentru cel puțin încă un sezon.

Negocierile au avut loc și în timpul Cupei Mondiale din Qatar, la începutul acestei luni, potrivit unor surse. De reținut este și aspectul că actualul contract cu PSG expiră la sfârșitul sezonului competițional de vară.

Înțelegerea ar urma să o parafeze în momentul revenirii la Paris, într-o întâlnire cu președintele Nasser Al-Khelaifi.

După cum aminteam aici https://magadesport.ro/news/campioana-mondiala-la-fotbal-in-2022-s-a-intors-acasa/ și acesta ar fi anunțat continuarea colaborării cu căpitanul naționalei Argentinei.

Se pare că starul argentinian și-a îndeplinit și ultimul mare vis al carierei. A cucerit Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 ! A demonstrat tuturor de ce trebuie considerat cel mai mare fotbalist din lume la ora actuală.

Messi și-ar fi propus acum un nou țel, câștigarea Ligii Campionilor cu PSG.

PSG sau … poate nu !?

Există însă și informații contradictorii.

Astfel, jurnalista argentiniană Veronica Brunati a anunțat într-o postare pe Twitter: „Pe 1 iulie 2023, Lionel Messi va deveni jucătorul Barcei”.

Veronica Brunati

Știrea a mai fost difuzată și de alte trusturi de presă. „Se știe că Messi va reveni al club după ce a făcut ,,pace” cu președintele Barcelonei, Joan Laporta – care a fost în centrul unei controverse în urmă cu doi ani.”

Apropiat al lui Messi, Xavi Hernandez, a declarat însă că  „Cred că acum nu este momentul să vorbim despre revenirea lui Leo la FC Barcelona. Este un prieten de-al meu, este bine la Paris”.

Lionel Messi este câștigătorul a șapte Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021).

Cu Barcelona, a câștigat patru Champions League și 10 titluri în Spania. De asemnea, 8 Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe UEFA și trei Mondiale ale Cluburilor.

A marcat 672 de goluri și a pasat decisiv de 303 ori, în 778 de jocuri pentru catalani.

Prin urmare, ,,unde va juca Messi în continuare” este o întrebare care se află pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal din lume.

Rămâneți pe Magadesport pentru a afla primii răspunsul la ea !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Ligue 1

Neymar – ,,pe făraș” la PSG ?

  • janvier 5, 2023
PSG l-a trecut pe Neymar pe lista de transferuri. Campioana Franței a stabilit prețul pentru starul brazilian și a găsit
Ligue 1

PSG îl poate pierde pe Mbappe ?

  • janvier 22, 2023
Kylian Mbappe a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din lume. Performanțele sale pentru PSG și naționala Franței i-au