Euro 2024

EURO 2024: prima … ,,finală a turneului” !

Germania – Spania este probabil, cea mai așteptată și echilibrată partidă de până acum la EURO 2024 ! Dacă în celălalt sfert de finală de care vorbeam anterior (Portugalia – Franța), cele două formații au ajuns până în această fază oferind destul de puțin fotbal după primele meciuri ale acestui turneu, țara gazdă și ibericii s-au impus ca fiind marile favorite la trofeul EURO 2024 ! Din păcate pentru ele (și pentru noi, iubitorii fotbalului), una dintre ele va părăsi competiția, chiar înaintea semifinalelor !

EURO 2024 programează în sferturile de finală una din partidele ,,stelare” ale turneului !
La Stuttgart de la ora 19:00, se întâlnesc în această seară așa cum am precizat, favoritele-favoritelor la titlul european !

Din păcate pentru ele, numai una va merge în semifinale după partida din această seară ! Dar echipa învingătoare va fi, probabil, și câștigătoarea EURO 2024 !

Volksparkstadion, unde Portugalia va încerca să elimine Franța !

Așa cum relata aici: https://magadesport.ro/euro-2024-portugalia-franta-de-la-ora-1900/ Magdesport , va fi o adevărată sărbătoare a fotbalului în această seară la EURO 2024 !

Cu o garnitură de staruri mondiale, concentrate pe două stadioane germane !

MHPArena, stadionul confruntării Germania – Spania !

În Hamburg, pe Volksparkstadion, la ,,sfertulPortugaliaFranța și în Stuttgart, pe MHPArena – gazda partidei GermaniaSpania !

Julian Nagelsmann: ,,…Cred că putem trece de Spania” !

Germania a eliminat în ,,optimi” reprezentativa Danemarcei (2 la 0), după ce câștigase o grupă (A), din care au mai făcut parte la acest Campionat European Elveția, Ungaria și Scoția.

Nemții și-au asigurat calificarea în optimi din primele 2 meciuri (5 la 1 cu Scoția și 2-0 cu Ungaria) ! ,,Menajându-se” parcă, în cel de-al treilea cu Elveția (1-1).

Însă acum au în față cel mai puternic adversar de la EURO 2024 !

,,Spania e o echipă puternică. Poate juca prin centru, prin Pedri, dar și pe extreme. Dar și noi avem jucători de calitate și putem să ne duelăm cu o echipă căreia îi place să aibă posesia.

Cred că putem trece de Spania. Va fi un meci foarte echilibrat, dar vom da totul și sperăm să ajungem în semifinale” recunoaște tehnicianul gazdelor de la EURO 2024, Julian Nagelsmann.

Luis de la Fuente: ,,… Suntem greu de învins…” !

De cealaltă parte și tehnicianul Spaniei este conștient de dificultatea partidei din această seară, de la Stuttgart !

Ibericii au practicat cel mai spectaculos fotbal de la EURO 2024, dar azi trebuie să se întrebuințeze serios în fața gazdelor turneului !

Spania a ,,defilat” în puternica Grupă B, obținând maximul de puncte în fața Italiei, Croației și Albaniei ! Apoi a trecut de ,,optimi”, ,,spulberândGeorgia cu 4 la 1 !

,,Germania are o echipă fantastică. Are în componență unii dintre cei mai buni jucători din lume și o echipă organizate și disciplinată.

Dar va întâlni o echipă asemănătoare, dedicată și bine organizată. Suntem greu de învins și avem foame de rezultate. Știu că e un clișeu, dar micile detalii vor decide meciul” spune și Luis de la Fuente.

Echipe probabile

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Tah, Raum – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz.

Spania: Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Fabian, Rodri, Pedri – Yamal, Morata, N. Williams.
Germania – Spania începe de la ora 19:00 pe ProTV și va fi arbitrată de o brigadă engleză formată din Anthony Taylor la centru, sprijinit de Gary Beswick și Adam Nunn.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Euro 2024 Fotbal International

România începe jocurile din calificările pentru EURO 2024 !

  • mars 20, 2023
Totodată, Federația Română de Fotbal a prezentat noul echipament al echipei naționale pentru această campanie de calificare. Cele trei variante
Euro 2024

EURO 2024 – jucători noi în naționalele importante ale Europei !

  • mars 23, 2023
Mulți jucători pot debuta pe scena internațională în această săptămână, în jocurile contând pentru calificările la EURO 2024. Echipele naționale