Ligue 1

PSG îl poate pierde pe Mbappe ?

Kylian Mbappe a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din lume.

Performanțele sale pentru PSG și naționala Franței i-au adus recunoașterea unanimă din partea experților.

PSG a mai avut emoții cu privire la păstrarea lui Mbappe. Francezul de 24 de ani, aproape că a devenit jucător de la Real Madrid la sfârșitul sezonului trecut. În ultimul moment, a decis în sfârșit să-și prelungească contractul cu PSG.

Dar lucrurile nu au mers așa cum și-a imaginat Mbappe când și-a semnat noul contract. De fapt, unele informații sugerează că Mbappe a încercat deja să găsească o cale de ieșire vara trecută, în ciuda prelungirii contractului său cu PSG în iunie, cu doi ani.

În ciuda faptului că a decis să rămână la PSG, Mbppe este nemulțumit de campioana Franței și vrea să se alăture lui Real Madrid.

Mai mult, liderii grupării Parc des Princes sunt conștienți de aspirațiile fotbalistului și au clarificat că “singurul club care îl poate scoate de aici este Real Madrid“, a sunat o informație a presei.

Așa cum vă informa și Magadesport aici: https://magadesport.ro/news/neymar-pe-faras-la-psg/ , motivele neînțelegerilor dintre conducerea PSG și Mbappe sunt diverse.

Potrivit unor speculații însă, motivul principal ar fi că la negocierile contractului de vară i s-a promis că se va construi echipa în așa fel încât calitățile sale să fie maximizate. Nu s-a întâmplat acest fapt, cel puțin din punctul de vedere al atacantului, prin urmare varianta plecării sale de la PSG pare mai probabilă ca niciodată.

Ce spun spaniolii ?

Tot în media europeană s-a vehiculat că Real Madrid și Mbappé au a fost în tratative constante, mai ales după ce s-a încheiat recenta Cupă Mondială din Qatar.

Au existat deci zvonuri despre o posibilă plecare, dar Real Madrid nu este dispus să alimenteze speculațiile.

Florentino Pérez Rodríguez, actualul președinte al Real Madrid Football Club

Los Blancos neagă neoficial orice contact cu anturajul francezului. Sunt conștienți de situația lui incomodă la clubul francez, atmosfera nefiind ideală deocamdată. Sunt simpli spectatori ai situației lui Kylian Mbappe la PSG …. Ei nu sunt dispuși să se implice în vâlva creată în jurul francezului.

Directorii care iau decizii strategice la club nu acordă o atenție deosebită mișcărilor lui Mbappe și PSG. Nu vor să mai piardă timpul așteptând ca francezul să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Ei cred că starul PSG este un jucător care poate face diferența. Însă cred de asemenea cu tărie, că Vinicius Junior va fi viitorul lider al lui Real Madrid.

Vinicius Junior

Real Madrid a clarificat acest lucru cu prelungirea profitabilă a contractului pe care i-a oferit-o internaționalului brazilian vara trecută.

Prin urmare, Real Madrid nu vrea să contacteze PSG. Doar dacă parizienii vor negocia pentru a evitarea pierderii gratuite a lui Mbappé în 2024, Real s-ar implica.

Avertizare sau răspuns formal ?

Lotul lui Christophe Galtier a jucat un meci cu o selecționată formată din jucători Al Hilal și Al Nasr, printre care și Cristiano Ronaldo. PSG a participat la amicalul ,,de gală” pe 19 ianuarie 2023 care s-a desfășurat la Riad, Arabia Saudită.

Vino la Real Madrid !” i s-a strigat lui Mbappe în timp ce semna autografe. Mbappe a răspuns rapid „OK”, alimentând astfel speculațiile.

Nimeni nu a putut stabili dacă a fost un răspuns formal, de curtoazie, sau un semnal pentru conducerile lui Real sau PSG.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Ligue 1

PSG – prima variantă pentru Messi ?

  • décembre 21, 2022
PSG a câștigat o bătălie cu Barcelona și Inter Miami (clubul lui David Beckham) care l-au dorit pe Messi în
Ligue 1

Neymar – ,,pe făraș” la PSG ?

  • janvier 5, 2023
PSG l-a trecut pe Neymar pe lista de transferuri. Campioana Franței a stabilit prețul pentru starul brazilian și a găsit