Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3.

Competiția se va desfășura de la ora 07:45 joi, 1 decembrie 2022, pe aleile principale ale Parcului Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) din București.

București: evenimentul face parte din proiectul Educație prin Mișcare 2022, unul dintre proiectele câștigătoare cu fonduri nerambursabile (https://www.primarie3.ro/).

Evenimentul își propune să promoveze alergarea, un stil de viață sănătos și să cinstească sărbătoarea 1 decembrie în București.

Zona de start/sosire și zona de competiție sunt marcate pe harta pentru fiecare cursă pe site-ul: www.maraton1decembrie.ro.

Startul și sosirea sunt din față de la „Scena Mare” (perpendiculară pe banda de lângă lac) lângă podul strada Rebreanu.

Se va alerga în sensul invers acelor de ceas. Diferenţa de nivel cumulată pentru o tură este în jur de 30 metri.

Traseul de curse va fi marcat cu bandă și va fi supravegheat de arbitrii de curs ai organizatorilor în anumite puncte prestabilite.

Echipamentul de alergare trebuie să fie adecvat condițiilor meteo din momentul cursei și de calitate decentă. Dacă încă nu l-ați procurat o puteți face cu ușurință, accesând acest link: https://www.decathlon.ro/sport/c0-toate-sporturile/c1-alergare/_/N-36xb94

Se poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Titan, precum și prin unul din cele mai frumoase mall-uri din București: Park Lake (vă puteți convinge aici: https://www.parklake.ro/) unul din partenerii al evenimentului alături de Elite Running (https://eliterunning.ro/)

Locuri de parcare se găsesc pe strada Liviu Rebreanu, parcarea Park Lake sau pe străzile adiacente.

Traseele curselor

Maratonul București se adresează pasionaților de sport și exerciții fizice care au o condiție fizică bună și sunt capabili să alerge una dintre următoarele distanțe în 5 curse diferite:

Maraton 1 Decembrie

Ora START: 9:00

Locație START: în fața Scenei Mari

Traseu: 10x BUCLA 1

Semimaraton

Ora START: 9:00 Locație START: în fața Scenei Mari Traseu: 5x BUCLA 1

Cursa 11.1 km Ora START: 11:30 Locație START: în fața Scenei Mari Traseu: 1x Bucla 2 + 2x Bucla 1

Cursa Fotoliilor Rulante Ora START: 11:00 Locație START: în fața Scenei Mari și Cursa Cetățenilor Sectorului 3 – 3.6 km Ora START: 12:45 Locație START: în fața Scenei Mari

Traseu: Cursa Cetățenilor S3 – 3.6 km

Extras din regulament

Înscrierile pentru evenimentul din 1 decembrie 2022 sunt valabile până pe 26 noiembrie 2022 sau până la ocuparea locurilor.

Persoanele pot înscrie la una dintre probele concursului până la data de 26 noiembrie 2022 prin completarea unui formular online de pe site-ul www.maraton1decembrie.ro.

Plata trebuie efectuată până pe 27 noiembrie 2022 pentru a vă activa înregistrarea. După această dată, toate intrările neverificate (care nu au fost încă plătite) vor fi anulate.

Înregistrarea în ziua turneului și modificările conținutului înregistrat (schimbarea numelui, cursei etc.) nu se vor face.

Participanții tineri (12-17 ani) trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de un tutore legal.

La sosire, toţi participanţii vor primi medalii de finisher, iar ulterior vor putea descărca de pe web site-ul competiției diplome electronice de participare (doar pentru cursele competitive și Cursa 3,6 km).

Ocupanții locurilor 1, 2 și 3 de la fiecare probă a maratonului București, precum și primii 3 clasați pentru fiecare categorie de vârstă la probele competitive vor primi diplome și premii în produse oferite de către sponsori..

Traseul de alergare va fi delimitat prin garduri metalice, conuri și banda de demarcare.

Eventualii susținători ai participanților (membri de familie, prieteni) pot rămâne în vecinătatea traseului, dar în afara rutei de alergare.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

Pantofi ciclism: 3 alegeri potrivite !

  • novembre 19, 2022
Ciclismul este un exercițiu aerobic relativ simplu care oferă multe beneficii. De asemenea, variază în intensitate și este potrivit pentru