Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

Ghete de fotbal pentru…gol !

Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător, în funcție de nivelul experiența și preferințele, se îndreaptă către un anumit tip de produs, firmă sau vânzător. Sunt totuși câteva elemente fixe, aproape general valabile. Acestea sunt calitatea, rezistența și confortul oferit de acestea.

Joci fotbal în mod organizat, sau doar cu prietenii în weekend ? Vrei să faci un cadou reușit unui pasionat de fotbal sau dacă doar vrei să te inițiezi în acest domeniu ? Descoperă ce poți cumpăra de la magazinele de sport la un preț bun și o calitate superioară. Ne vom opri la produsele pentru gazon natural pentru că, așa cum spuneam, domeniul este vast și complex.

Joma te propulsează spre poarta adversă

Joma Propulsion este o gheată modernă de fotbal pentru jucătorii profesioniști care caută cea mai ușoară încălțăminte.

Fiecare componentă, de la talpă până la șiret, este creată cu tehnologie de ultimă oră, destinația sa este gazonul natural.

La interior este confecționată din material textil cu branț din spumă EVA . Oferă un confort desăvârșit fixându-se perfect pe picior.

Partea superioara este confecționată din material sintetic și include armătură TPU sudată pentru a oferi o rezistență mai mare și nailon de înaltă calitate cu abraziune DIN-40.

Cea mai ușoară talpă Joma din cauciuc, concepută pentru fotbalul din Premier League pe un teren de iarbă. Caracterizată prin ușurință, cântărind doar 52 g, brandul spaniol are cea mai ușoară talpă fabricată vreodată. Permițând torsiune și flexibilitate acolo unde este solicitat de picior, evită astfel deformarea și prevenind posibilele răniri. Permite lovirea mingiei cu forță și precizie în funcție de rezultatul vizat.

Profită acum de oferta celor de la Hervies și cumpără ghetele de fotbal pentru gazon natural la 159,99 ron. Fă click aici:https://www.hervis.ro/shop/Incaltaminte/Adidasi-Fotbal/Fotbal-Gazon/Joma/Propulsion/p/COLOR-2962321

Viitorul aparține PUMA

După sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, in 1948, Rudolf Dassler rupe legaturile de afaceri cu fratele sau Adi. Începe o nouă afacere din temelii, înființând compania ”Ruda”. După câteva luni, schimbă numele in PUMA și lucrează la crearea primului sau logo.

În viziunea lui Rudolf, toate produsele sale aveau caracteristicile unei pisici Puma, și anume: viteza, suplețe, forța, rezistență și agilitate. Aceleași atribute de care are nevoie si un atlet de succes, prin urmare, asocierea pantofilor săi sport cu respectivul animal de pradă a fost una naturala.

Acum, cu o tradiție de aproape 75 de ani în producerea de echipament sportiv, PUMA vă supune atenției Fututre 4.3, un pantof sport cu atributele visate de întemeietorul companiei: rezistență, agilitate, forță, suplețe.

O gheată de fotbal cu crampoane pentru gazon natural, din material sintetic și talpă de cauciuc de calitate superioară.

Mai adaptabilă și confortabilă ca niciodată este menită pentru jucătorii care modelează jocul cu viziunea și abilitățile lor.

La interior Tehnologia FUZIONFIT, de a doua generație, se adaptează formei piciorului pentru a vă oferi echilibrul perfect, sprijin și flexibilitate asigurând fixare pentru o performanță optimă.

Talpa exterioară ușoară și reactivă fabricată cu ajutorul tehnologiei Dynamic Motion System vă transferă energia direct pe teren, oferind o translație superioară pentru mișcări multidirecționale explozive. Oferă confort excepțional și control al mingii la viteză mare.

Au un aspect excepțional cu o combinație de culori vie și foarte bine armonizată.

Pentru meciul tău de duminică poți achiziționa această gheată de fotbal superioară de aici: https://www.hervis.ro/shop/Incaltaminte/Adidasi-Fotbal/Fotbal-Gazon/Puma/Future-4-3/p/COLOR-2998303

Football vs. Predator

Adidas nu se dezminte și nu face rabat în privința calității, atunci când vine vorba de încălțăminte sport: Predator Edge 3 este în topul produselor de gen, cu crampoane pentru gazon natural.

De data aceasta a pus accent pe componenta ECO: 25% din componentele utilizate pentru realizarea materialului superior sunt realizate cu minimum 50% conținut reciclat.

Partea interioara este confecționată din material textil, iar cu ajutorul inovației Power Facet transferă greutatea în zona anterioară a pantofului pentru o putere optimă de tracțiune.

Are zone cu nervuri de cauciuc plasate strategic, care optimizează fiecare contact dintre picior și minge.

De asemenea folosește noua tehnologie Facet Frame pentru talpă ghetelor, care oferă stabilitate și tracțiune dinamică.

O gheată modernă care fixează piciorul perfect cu ajutorul șosetei integrate și stabilitate prin dispunerea crampoanele pe talpă.

Aspectul este de asemenea, unul de top, îmbinând clasicul cu modernul, culori pregnante alb negru ducând cu gândul la modelele iconice World Cup, Kaiser sau Mundial.

Adidas Predator Edge 3 costă 349,99 ron, un preț excepțional pentru categoria ei și o poți avea de la Hervies accesând acest link: https://www.hervis.ro/shop/Incaltaminte/Adidasi-Fotbal/Fotbal-Gazon/Adidas/Predator-Edge-3/p/COLOR-3035113

Află acum ce mai poate oferi magazinul Hervies, care sunt ofertele speciale din catalog, pentru că numai la acest magazin ai garanția calității.

La sărbătorirea a 15 ani de când s-a lansat pe piață, oferă discount la mai multe produse din raft.

Poți comanda și ridica produsele din magazin iar la comenzi mai mari de 250 de ron ai transport gratuit, coletul ajungând în posesia ta în maxim 5 zile lucrătoare.

Fă click aici și vezi oferta: https://www.hervis.ro/shop/

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va
Alte sporturi

Pantofi ciclism: 3 alegeri potrivite !

  • novembre 19, 2022
Ciclismul este un exercițiu aerobic relativ simplu care oferă multe beneficii. De asemenea, variază în intensitate și este potrivit pentru