Alte sporturi

Pantofi ciclism: 3 alegeri potrivite !

Ciclismul este un exercițiu aerobic relativ simplu care oferă multe beneficii. De asemenea, variază în intensitate și este potrivit pentru toate nivelurile de fitness.

O bicicletă poate fi condusă ca mijloc de transport, ca activitate de agrement sau ca o bicicletă de performanță.

Alegerea unor pantofi de ciclism depinde în principal de tipul pedalei bicicletei. Ciclismul este un antrenament grozav care te menține activ. Vă ajută să vă construiți un stil de viață sănătos, atât fizic, cât și mental.

Când vine vorba de pierderea în greutate, ecuația simplă este „numărul de calorii pe care le ardeți trebuie să depășească numărul de calorii pe care le consumați”.

Așa că, pentru a pierde în greutate, trebuie să arzi mai multe calorii decât iei.

Bicicliștii ard între 400 și 1000 de calorii pe oră, în funcție de intensitate și greutate.

Desigur, există și alți factori. Compoziția caloriilor consumate afectează nu numai calitatea somnului, ci și frecvența meselor.

Desigur, timpul petrecut arzând calorii este plăcut în funcție de cât vă bucurați de activitatea aleasă.

Dacă îți place mersul pe bicicletă, arzi calorii. Dacă mănânci sănătos, ar trebui să slăbești.

Oricine practică ciclismul de performanță (și nu numai) va arde grăsimile și își va întări mușchii. Mușchiul este mai slab decât grăsimea, iar persoanele cu mai multă masă musculară ard mai multe calorii chiar și atunci când stau pe scaun.

Cu siguranță aveți nevoie de mai mult decât de o bicicletă bună. Purtarea îmbrăcămintei potrivite pentru ciclism vă va face ciclismul mai confortabil.

În materie de echipamente, accesorii, service și în general, tot ce este legat de vehicule pe două roți, Afisport.ro deține autoritatea în materie.

Pantofi ciclism: criterii

ă

Alegerea pantofilor depinde în principal de tipul pedalei bicicletei. De exemplu, pantofii pentru ciclism rutier sunt doar pentru ciclism rutier. Au trei orificii triunghiulare în talpă. Sunt potrivite pentru plăcuțele SPD-SL.

Talpa este probabil cel mai important criteriu la alegerea unui pantof de ciclism. Modelul de intrare este o talpă de nailon. Modelele mai scumpe folosesc carbon pentru talpă. Cei mai scumpi pantofi au tălpi complet din carbon.

Alegerea lor poate fi mai simplă parcurgând rândurile următoare. Vă prezentăm 3 dintre pantofii de ciclism cu cele mai bune vânzări pe Afisport.ro.

Pinned SPD, O’NEAL

Protecția picioarelor tale – pe și în jos de pe bicicletă – este extrem de importantă.

Dacă doriți mișcări rapide sau limitarea accidentărilor, atunci pantoful Pinned SPD, O’NEAL este exact produsul inovator pe care îl căutați!

Placuțele spd se montează pe pantoful de ciclism pentru a putea apoi sa folosim pedalele spd. Prin urmare, acest pantof este  compatibil cu crampoane SPD.

Foarte durabili și ușori are un sistem de închidere cu șireturi pentru un aspect mai casual, oferind în același timp o potrivire sigură și confortabilă în timpul mersului. Pentru fabricare s-au folosit materiale ca poliuretan, poliester.Este confecționat cu o Inserție din nailon pentru a crește rezistența tălpii și a îmbunătăți eficiența pedalării.

Talpă este marca O’Neal Honey Rubber®, 100% din cauciuc și dotată cu pad pentru picioare detașabil și interschimbabil.

Faceți clic pe acest link https://afisport.ro/pantofi-ciclism-o-neal-pinned-spd-v-22-41-negru-gri.html pentru a-i cumpăra cu numai 316 ron de pe Afisport.ro.

BRN Freeride

Control și confort pe orice traseu! Noii pantofi de ciclism BRN Freeride sunt proiectați pentru a răspunde nevoilor bicicliștilor care preferă traseele și traseele off-road, dar se simt pregătiți să coboare de pe bicicletă, să se confrunte cu trasee neașteptate și să experimenteze relaxare pură.

Perfecți pentru ciclism datorită tălpii din cauciuc anti-alunecare și găurilor pentru pedale de mare viteză. Se pot fololosi și pentru drumeții sau pentru a vizita obiectivele turistice pe bicicleta ta.

Noii pantofi BRN Freeride au un sistem de închidere dublu cu Velcro și un șnur  în două trepte pentru o etanșare perfectă la picior și o potrivire ideală.

Afisport.ro îi comercializează la prețul de 334 ron.

Sunteți în căutarea unei biciclete de calitate, confortabile și durabile ? După ce o achiziționați veți avea cu siguranță nevoie de pantofii BRN Freeride ! Îi puteți avea instant accesând acest link: https://afisport.ro/pantofi-ciclism-brn-freeride-41-negru.html

O’NEAL TRAVERSE SPD

Dispunând de o talpă SPD Adventure, pantofii O’Neal Traverse SPD oferă o tracțiune excelentă în off-road atunci când mergi cu bicicleta. Sunt fabricați special pentru a oferi siguranță și confort.

Dispun de un sistem rapid de șireturi pentru o potrivire perfectă și o eliberare rapidă.

 O închidere cu velcro oferă un plus suplimentar sistemului Quicklace.

Oneal Traverse SPD au ventilație laterală cu plasă și partea superioară perforată pentru pătrunderea fluxul de aer și răcirea în timpul pedalării.

Au zona de gleznă și limbă căptușită pentru un plus de confort.

Partea superioară exterioară și spatele sunt întărite pentru durabilitate, iar branțul este detașabil și înlocuibil.

Sunt disponibili în mai multe combinații de culori diferite și pot fi de asemenea, cadoul perfect pentru orice ocazie!

Îi puteți cumpăra de pe Afisport.ro cu 376 ron de aici: https://afisport.ro/pantofi-o-neal-traverse-spd-44-negru-albastru.html#resp-tab1.

Multe dintre subiectele pe care le discutăm atunci când dezbatem beneficiile mersului cu bicicleta sunt legate de exerciții fizice.

Alergarea vă susține greutatea corporală. Accidentele sunt așadar mai frecvente decât atunci când mergeți cu bicicleta.

Spre deosebire de alergare, ciclismul nu-ți suportă greutatea. Oamenii de știință au comparat grupuri de sportivi: alergători pe distanțe lungi și bicicliști.

Experții au descoperit că alergătorii au suferit cu 133-144% mai multe leziuni musculare, cu 256% mai multe inflamații și cu 87% mai multă căldură musculară.

Deși riscul de rănire gravă a bicicliștilor este scăzut, rănile pot apărea totuși. De aceea este important să folosiți cele mai potrivite biciclete și echipamente.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va