Alte sporturi

Covoraș pentru gimnastică la sol

Există multe criterii în alegerea unei saltele sau covoraș pentru gimnastică la sol, fie că vorbim de kineto, exerciții fitness sau calistenice sau yoga.

Criteriile vizează tipul, grosimea, mărimea, material folosit, modele, culori și nu în ultimul rând, prețul de cumpărare.

Un covoraș pentru gimnastică, sau mai simplu o saltea, este un accesoriu de principal pentru executarea de exerciții la sol.

Exercițiile calistenice, de exemplu, sunt un tip de mișcare simplă. Sunt efectuate folosind greutatea corporală și gravitația ca singuri factori de rezistență.

Aceste mișcări simple solicită de obicei mulți mușchi și articulații și reprezintă un antrenament total al corpului.

Acest fapt vă permite să faceți exerciții într-un mod care pune accent pe forță, a putere și a aptitudini aerobice, crește intensitatea și durata exercițiilor efectuate.

Datorită numărului mare de mișcări pe care corpul tău le poate efectua, există un număr aproape nesfârșit de exerciții pe care le poți face.

Niciunul dintre acestea nu necesită însă echipamente speciale.

De asemenea, antrenamentele sunt mobile, rapide și nu necesită abonament la sală.

Se stimulează mușchii necesari și se menține forma ideală atât în ​​timpul de antrenament, cât și al recuperării.

Exercițiile de flexibilitate variază foarte mult în ceea ce privește complexitatea lor.

Începătorii pot obține cele mai bune rezultate cu aceste 6 exerciții de bază: tracțiuni, flotări abdomene, hiperextensii și genoflexiuni. Practicarea de fitness sau yoga, cuprind și aceste mișcări compuse în desfășurarea lor.

Spuneam că dotarea pentru practicarea acestui tip de mișcare este minimă, iar în cea ce urmează ne vom opri asupra unui accesoriu important.

Fie că mergi la o sală de antrenament sau faci acest gen de exerciții acasă, ai nevoie de o saltea, un covoraș care îți permite efectuarea lor la sol.

Afisport.ro deține un portofoliu variat din această gamă și vom vedea cele mai vândute 3 produse.

Covoraș pentru gimnastică, două fețe, Yoga Mat TPE

Covorașul cu două fețe Yoga Mat TPE este un obiect indispensabil pentru exerciții pe podea.

Materialul moale TPE este extrem de maleabil și rezistent la transpirație și apă.

Cu spumă cu memorie de 4 mm și un tratament special anti alunecare, covorașul este conceput pentru mișcări repetitive grele, cum ar fi cele de yoga, pilates și aerobic.

Are 61 cm lățime, 0,4 cm grosime și 186 cm lungime.

Sunteți gata să vă începeți călătoria de fitness? Afisport.ro oferă o mare varietate de echipamente și accesorii pentru toate nevoile dumneavoastră.

Puteți cumpăra Covorașul cu două fețe Yoga Mat TPE la prețul imbatabil de 115 ron.

Faceți clic pe acest link: https://afisport.ro/saltea-yoga-tpe-186-x-61-x-0-4-cm-albastru.html acum și începeți noua dumneavoastră rutină de antrenament !

Covoraș pentru gimnastică EXCLUSIVE PLUS

Covorașul de yoga EXCLUSIVE PLUS este un produs fiabil pentru exerciții pe sol. Materialul din cauciuc sintetic este extrem de moale și rezistent la umezeală și transpirație. Datorită spumei cu memorie de 15 mm și suprafeței aderente, acest covoraș se comportă foarte bine la solicitările exercițiilor dificile, diverse ale gimnasticii la sol.

Disponibil în mai multe culori, poate fi folosit de toate categoriile de sportivi, de la începători la avansați.

Doriți să cumpărați accesorii pentru gimnastică aerobică? Afisport este o companie specializată în furnizarea de echipamente de fitness calitative.

Fie că este vorba de cardio, forță sau flexibilitate, ei un produs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Puteți comanda astăzi salteaua EXCLUSIVE PLUS, cu doar 125 ron, făcând clic pe acest link: https://afisport.ro/covoras-yoga-exclusive-plus-180-x-60-x-1-5-cm-roz.html !

Covoraș pentru gimnastică SLIMFIT

Covorașele de gimnastică SLIMFIT sunt potrivite pentru aerobic, pilates și yoga.

Exercițiile efectuate pe acest covoraș pot fi folosite pentru a îmbunătăți mobilitatea, stabilitatea, forma și poziția sau pentru relaxare.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, se comportă excepțional la toate tipurile de procedee caracteristice gimnasticii pe podea.

Dimensiuni de 173 cm lungime, grosime 0.6 cm și lățime de 58 cm. Se comportă foarte bine la utilizări repetate și se curăță ușor.

Le găsiți pe Afisport în multiple variante de culoare și diverse dimensiuni, la un preț fără concurență: doar 75 ron !

Căutați o modalitate de vă pune în formă și de a rămâne sănătos? Puneți-vă în formă și rămâneți sănătoși cu un antrenament distractiv, interactiv și provocator. Nu va mai trebui să plătiți niciodată un abonament la sală! Echipamentul este accesibil, durabil și ușor de utilizat. Acțiune: Faceți clic pe acest link https://afisport.ro/covoras-gimnastica-slimfit-173-x-58-x-0-6-cm-verde.html acum, astfel încât să vă atingeți obiectivele de fitness!

Acordați atenție la ceea ce vă trimite corpul, ascultați-l și alegeți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Alegerea unui covoraș pentru gimnastică, fitness sau yoga nu înseamnă găsirea celui mai scump și frumos, ci achiziționarea celui care vă sprijină cel mai sigur și eficient în practicarea exercițiilor.

Cu toate acestea, înlocuirea saltelei cu una nouă nu este niciodată un lucru rău.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va