Alte sporturi

Ghete de box: baza exploziei loviturilor !

Ghetele de box sunt un element important în practica boxului. Acesta include o serie de mișcări specifice, similare celor aerobice. Procedeele folosite includ o combinații de lovituri diferite, genuflexiuni, pași scurti, rapizi, înainte și înapoi.

Antrenamentul de box este benefic pentru sănătatea cardiovasculară, sănătatea mintală, puterea și multe altele. Are capacitatea de a-ți îmbunătăți rezistența fizică în timp.

Cu exerciții constante și sesiuni de antrenament, corpul tău începe să devină mai coordonat, îmbunătățindu-ți reflexele și timpul de reacție.

Antrenamentul de rezistență în general, este o modalitate de a reduce efectele negative ale pierderii minerale osoase din comportamentul sedentar.

Boxul este un melanj optim de antrenament de forță și rezistență.

Jorge Linares

De asemenea, metabolismul este stimulat de această activitate fizică intensivă, prin urmare te ajuta sa slăbești.

Efortul de mare intensitate reduce grăsimea corporală și contribuie la condiția bună, generală a corpului mai mult decât alte sporturi, cum ar fi mersul rapid.

Numărul de calorii arse depinde de intensitatea și tipul de exercițiu.

Un element cheie în box este echilibrul. Puteți crește eficient această abilitate exersând mișcări de bază de box. Boxul este despre coordonarea picioarelor, dezvoltarea strategiilor de mișcare în condiții de schimbare și forță. Toate acestea ajută la îmbunătățirea echilibrului.

Pentru a putea dezvolta aceste abilități și a aplica la toate aceste beneficii, este nevoie și de un echipament adecvat. Despre asta am mai vorbit în pe Magadesport aici https://magadesport.ro/category/sporturi-contact/ .

Și pentru că am arătat mai sus că echilibrul și coordonarea jocului de picioare sunt un elemente importante în box, să vedem mai jos ce încălțăminte este potrivită pentru practicarea sportului cu mănuși.

Oferta Knockout.ro deține o varietate mare de produse printre care și ghete pentru box. Iată 3 dintre cele mai vândute astfel de elemente.

GHETE BOX ADIDAS BOX HOG 2

Ghetele sunt 100% originale și vin în ambalaj original, firma fiind garanția calității premium.

Sunt echipate cu plasă de ventilație, pentru a preveni excesul de sudație în regim de efort.

Talpa flexibilă mărește stabilitatea și mobilitatea în ring.

Îmbunătățesc performanța în ring, relevând calitatea mărcii Adidas.

Sunt făcute din material sintetic de calitate cea ce le conferă  confort și durabilitate.

Talpa din spumă EVA este ideală pentru mobilitate și aderență în ring. De asemenea, stratul subțire de spumă amortizează mișcările cu greutatea corpului și podeaua.

Foarte ușoare, se mulează perfect pe picior și oferă un plus de confort.

Pe Knockout.ro le găsiți la 457 ron și tot aici rezolvați și problema numărului potrivit: produsul se găsește în stoc cu numere variate și foarte important, nu lipsesc nici măsurile intermediare.

Sunteți gata să vă antrenați jocul de picioare ? Faceți clic pe acest link https://knock-out.ro/products/ghete-box-adidas-box-hog-2?variant=31362448490531&keyword=GHETE%20BOX%20ADIDAS%20BOX%20HOG%202 acum pentru a le obține în maxim 2 zile lucrătoare, cu transport gratuit !

GHETE BOX VENUM GIANT LOW NEGRU/GOLD

Venum a dezvoltat o pereche de ghete profesionale pentru antrenament și competiții pugilistice.

Venum Giant Low sunt produsul unor cercetări și colaborări îndelungate între firmele de echipament, sportivi și ingineri.

Produsul a fost testat la antrenament și în luptă de sportive consacrați în box, cum sunt Lomachenko sau Jorge Linares.

Vasyl Lomachenko

Aceștia au apreciat calitatea, stabilitatea și aderența ghetelor Venum Giant Low.

Ghetele sunt concepute să ofere stabilitate și confort purtătorului, să asigure mobilitatea maxima în timpul de antrenament sau competiții.

Sunt fabricate din piele vegană premium, cu un aspect deosebit.

Sunt foarte flexibile și în același timp rezistente.

Talpa este confecționată cu tehnici moderne oferind stabilitate, elasticitate și suport.

Se mulează perfect pe picior datorită interiorului anatomic și aderent. Fixarea pe picior se realizează cu ajutorul unui șiret dar și cu închidere scai. Astfel, se adaugă stil și tehnică datorită unui sistemului velcro, care dublează șiretul clasic, pentru a oferi mai mult suport în timpul mișcărilor laterale.

Ies în evidență datorită design-ului unic, strălucitor precum aurul de pe centurile campionilor !

Knockout.ro oferă în acest moment și o reducere de 15% din prețul initial, astfel că le puteți avea cu 687 ron dacă accesați acest link:  https://knock-out.ro/products/ghete-box-venum-giant-low-negru-gold?keyword=GHETE%20BOX%20VENUM%20GIANT%20LOW%20NEGRU%2FGOLD

Ghete Box Venum Elite Negru/Gold

Miguel Berchelt

După doi ani de cercetare și dezvoltare, Venum oferă o gamă de ghete de box profesionale concepute pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți mișcarea și să vă sporească șansele în ring.

Testate de profesioniști, aceste ghete îți oferă șansa de a te antrena la potențialul tău maxim și de a fi gata să-ți învingi adversarii.

Punctul forte al lor este talpa, care oferă mai multă stabilitate și mobilitate decât la alte produse din gamă. Prin urmare, veți avea confortul și viteza optime.

Produsele Venum sunt certificate calitatativ de luptători consacrați în sporturile de contact, cum sunt Miguel Berchelt sau Juan Francisco Estrada.

Putați avea ghetele purtade de acești importanți pugiliști de talie mondială, la prețul redus de Knockout.ro cu 15%, în final achitând pentru ele 687 ron.

Grabiți-vă să prindeți această reducere apăsând linkul următor: https://knock-out.ro/products/ghete-box-venum-elite-negru-gold?keyword=VENUM%20ELITE

Pentru a avea parte de toate beneficiile oferite de box, este important să te antrenezi corect. Daca o faci la sală, vei avea parte de îndrumarea unui specialist.

Daca o faci acasa, singur, trebuie să știi că există câteva elemente cărora este nevoie să le acorzi atenție. Echipamentul adecvat este unul dintre ele.

Din fericire pe site-ul Knockout.ro găsești tot ce ai nevoie, de la oferta variată de echipament și accesorii, până la îndrumări din partea specialiștilor în privința achiziționării, întreținerii și chiar personalizării acestora.

Juan Francisco Estrada
Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va