Alte sporturi

Tenis – Carlos Alcaraz, favorit la câștigarea Miami Masters 1000

Pe lângă Carlos Alcaraz, alți doi spanioli sunt clasificați direct în optimile de finală de la Miami Masters: Alejandro Davidovich și Roberto Bautista-Agut.

Tenis – Turneul de simplu masculin a Masters 1000 Miami Open 2023 va avea loc între 22 martie și 2 aprilie.

Un open în care Carlos Alcaraz își va apăra atât titlul, cât și poziția numărul 1 în clasamentul ATP, după ce s-a proclamat campion la Indian Wells.

Carlos Alcaraz

Cine sunt marii favoriți pentru a câștiga acest Miami Open la tenis ?

După triumful său de la Indian Wells, unde a obținut trofeul și a fost revalidat numărul 1 al ATP, Carlos Alcaraz este favorit și în previziunile pentru a câștiga titlul celui de-al doilea Masters 1000 la tenis, profitând mai ales și de absența Novak Djokovic și Rafa Nadal la acest turneu.

Alcaraz a fost proclamat campion al acestui open în 2022 și își va apăra coroana și punctele la Miami, un turneu-marotă pentru tenisul spaniol, cu scopul de a rămâne în fruntea clasamentului mondial al tenisului masculin.

Cine îi poate pune probleme lui Alcaraz ?

Daniil Medvédev și Jannik Sinner sunt urmăritorii lui „Carlitos” în fruntea listei principalilor candidați pentru a fi proclamați campioni la tragerea la sorți masculină de la Miami Masters.

Medvedev, numărul 5 ATP, rivalul lui Alcaraz în finala de la Indian Wells, este al doilea favorit pentru câștigarea titlului la acest Masters 1000.

Medvedev

În ciuda ultimei înfrângeri, rusul și-a arătat forma excelentă în ultima lună, obținând trei titluri consecutive la Rotterdam, Doha și Dubai. Va lupta pentru a obține prima sa coroană la turneul de tenis de la Miami.

Pe de altă parte, Sinner, numărul 11 ATP, este al treilea candidat în prognozele Betfair.

Italianul a ajuns în semifinalele lui Indian Wells 2023 de unde a fost eliminat tocmai de Alcaraz.

Sinner

Cu toate acestea, performanța bună l-a plasat acum ca unul dintre principalii pretendenți la titlu la Miami. Un turneu de tenis de la care s-a retras anul trecut, în sferturile de finală, din cauza unor accidentări.

Cum aminteam, în afară de Carlos Alcaraz, alți doi spanioli sunt clasificați direct în optimile de finală de la turneul de tenis Miami Masters: Alejandro Davidovich și Roberto Bautista-Agut.

Ambii jucători de tenis sunt însă în afara listei marilor favoriți pentru câștigarea acestui al doilea Masters 1000 al sezonului.

Alți patru spanioli mai figurează pe listele de participanți: Albert Ramos, Pedro Martínez, Bernabe Zapata și Roberto Carballes. Ultimii doi se vor întâlni în turul de 128.

Vineri, în turul doi la turneul de tenis ATP Miami s-au înregistrat următoarele rezultate:

Emil Ruusuvuori – Roberto Bautista Agut (22) 6-4, 7-6(5)

Denis Shapovalov (24) – Guido Pella 6-3, 3-6, 6-3

Andrey Rublev (6) – Jeffrey John Wolf 7-6(3), 6-4

Jannik Sinner (10) – Laslo Djere 6-4, 6-2

Diego Schwartzman (31) – Yibing Wu 7-6(1), 6-1

Botic van de Zandschulp (26) – Alexei Popyrin 4-6, 7-6(4), 6-2

Tommy Paul (16) – Marc-Andrea Huesler 5-7, 6-3, 6-4

Taylor Fritz (9) – Emilio Nava 6-4, 6-1

Miomir Kecmanovic (29) – Ugo Humbert 6-4, (5)6-7, 7-6(3)

Carlos Alcaraz (1) – Facundo Bagnis 6-0, 6-2

Grigor Dimitrov (21) – Jan-Lennard Struff 4-6, 7-6(5), 6-4

Alejandro Davidovich Fokina (20) – Brandon Nakashima 6-4, 7-6(5)

Dusan Lajovic – Maxime Cressy (30) 7-5, 7-6(2)

Casper Ruud (3) – Ilya Ivashka 6-2, 6-3

Holger Rune (7) – Marton Fucsovics 6-3, 7-5

Taro Daniel – Alexander Zverev (13) 6-0, 6-4.

Turneul de tenis de la Miami are loc în perioada 22 martie – 2 aprilie și va oferi premii totale în valoare de 8,8 milioane de dolari, iar campionul en-titre și principalul favorit pentru a le transfera în contul său, este, cum am amintit, Carlos Alcaraz.

Magadesport vă oferă cele mai noi știri și informații din sporturile cu mingea ! Rămâneți conectați !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va