Ligue 1

PSG în pericol ? După Mbappe, Messi ?

Lionel Messi, 35 de ani, nu ar mai dori prelungirea contractului cu PSG. Asta, în ciuda faptului că presa anunța acordul ambelor ambele părți pentru prelungirea contractului și că Messi va avea un contract „de pe altă planetă”.

PSG este la ora actuală cel mai important club din Hexagon și unul dintre cele mai mari din lume. Deține staruri de nivel mondial și este normal ca ,,bursa zvonurilor” să fie orientată și spre acest club.

După ce în acest colimator intrase Mbappe, acum a venit rândul celui mai bun fotbalist din lume, Messi. Actualul contract este scadent în vară. În ciuda negocierii unei posibile prelungiri și a speculațiilor că semnează un nou contract cu gruparea pariziană, se pare că noul campion mondial s-a răzgândit.

Magadesport a anticipat acest lucru, după cum vă prezentam aici: https://magadesport.ro/news/campioana-mondiala-la-fotbal-in-2022-s-a-intors-acasa/ .

Argentinianul ar fi trebuit să ia decizia după ce a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei și se pare că nu a fost tratat așa cum se aștepta la întoarcerea la Paris. Având în vedere finala World Cup Qatar 2023, unde Argentina a învins Franța, lucrul ar fi fost pe deoparte de anticipat, deși imposibil de justificatLeo Messi a reușit un turneu mondial și o finală senzațională.

Știm noi … 😏😒

Anunțul că Messi s-a răzgândit și vrea să părăsească PSG a fost făcut de un jurnalist catalan, ​​cunoscut în Spania pentru că oferă informații exclusive despre transferuri, Gerardo Romero.

,,Prelungirea contractului său cu PSG nu este clară deocamdată. . Se pare că nu vrea să rămână acolo. Asta e intentia lui acum. Câștigarea Cupei Mondiale i-a schimbat planurile. Are alte lucruri în minte pentru viitorul apropiat« , a scris Romero pe Twitter.

La scurt timp după finala Cupei Mondiale, Messi părea să semneze încă un an cu PSG, cel puțin după informațiile vehiculate în media la acea vreme. Despre ele, Magadesport vă informa aici: https://magadesport.ro/news/psg-prima-varianta-pentru-messi/ .

A trecut mai mult timp de atunci și nu a existat niciun anunț oficial privind prelungirea.

Motivul poate fi acela că Messi s-a răzgândit și nu vrea să prelungească cu PSG în vară.

Amical stelar

PSG a câștigat cu 5 la 4 un amical de lux cu o echipă formată din jucători de la Al-Hilal și Al Nassr. Francezii au dat spectacol la Riad, pe 19 ianuarie 2023, așa cum vă informa Magadesport și aici: https://magadesport.ro/news/psg-il-poate-pierde-pe-mbappe/ .

De aici, zvonuri și că Al Hilal i-ar fi oferit jucătorului sud-american un salariu mai mare de 300 de milioane de euro pe an. Cu această sumă ar fi renumerat Cristiano Ronaldo la Al Nasr, cele două vedete urmând a fi din nou adversari, ca în amicalul de gală, pentru a crește spectacolul și cotele ligii arabe.

Messi … cel Mare

De când s-a alăturat parizienilor, Leo Messi a jucat 55 de meciuri pentru PSG, marcând 24 de goluri și oferind 29 de pase decisive. În 2022 a câștigat titlul în Franța, cu PSG.

Potrivit specialiștilor transfermarkt.com, cota de piață actuală a lui Leo Messi este de 50 de milioane de euro.

A câștigat de-alungul carierei, printe multe altele, 10 campionate, 6 Cupe ale Regelui și 9 Supercupe ale Spaniei.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, Messi și-a îndeplinit în sfârșit visul de-o viață egalând performanțele idolului său, Maradona. A câștigat Cupa Mondială la fotbal pentru Argentina ! A fost cea de-a doua finală a Cupei Mondiale pentru Messi.

Messi, finala World Cup 2014 pierdută cu Germania

Messi este deținător a șapte trofee Balonul de Aur. Este singurul jucător din istorie care a realizat o asemenea performanță.

Este de asemenea, câștigător a patru ediții de Champions League.

Cât despre care va fi destinația sa finală, fiți siguri că veți afla de pe Magadesport !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Ligue 1

PSG – prima variantă pentru Messi ?

  • décembre 21, 2022
PSG a câștigat o bătălie cu Barcelona și Inter Miami (clubul lui David Beckham) care l-au dorit pe Messi în
Ligue 1

Neymar – ,,pe făraș” la PSG ?

  • janvier 5, 2023
PSG l-a trecut pe Neymar pe lista de transferuri. Campioana Franței a stabilit prețul pentru starul brazilian și a găsit