Alte sporturi

Trotinetă pentru copii – dezvoltare armonioasă și sănătoasă

Sănătatea, armonia și siguranța copilului este unul dintre cele mai importante lucruri pe care părinții încearcă să le asigure.

Pentru a asigura buna dezvoltare a copilului tau, trebuie să găsești o modalitate de a alege cea mai buna trotineta pentru copilul tau.

Ca să evitați situațiile frecvente în care copiii irosesc energie în fața televizorului sau a calculatorului, trebuie să-i învățăm ce înseamnă să se joace în natură, să se joace cu părinții lor și alți copii.

Dezvoltare armonioasă și sănătoasă se obține cu jucării și echipamente selectate în funcție de vârstă și beneficiile utilizării.

Prin urmare, cei care doresc să se bucure de beneficiile trotinetelor trebuie să știe să aleagă cel e mai bun pentru copilul lor în funcție de caracteristicile copilului și de vârsta copilului.

Trotinetele vă ajută să explorați lumea, să faceți exerciții în aer liber, să petreceți mai mult timp de calitate cu familia dumneavoastră, să interacționați cu alți copii în timp ce mergeți și, cel mai important, să vă îmbunătățiți abilitățile motorii.

Pe copii îi ajută să-și dezvolte abilitățile prin joacă în aer liber. Cu multe modele de trotinete pe piață, este greu să se facă distincția între cele de înaltă calitate și altele care prezintă un risc pentru siguranța copiilor.

Pentru a alege cea mai bună trotinetă pentru copilul tău, ar trebui să iei în considerare câteva criterii pe care ar trebui să le aibă o trotinetă bună.

Trotinetă pentru copii – Criterii

Vârsta este unul dintre ele. Pentru 1 si 3 ani, cele mai recomandate sunt trotinetele cu 3 sau 4 roti.

De la 5 ani copilul tau va fi mult mai bine coordonat pe trotinetă, va avea nevoie de una cu doua roti și ghidon reglabil pe înălțime.

Trotinetele pentru adolescenți și adulți sunt suficient de robuste pentru a rezista mai multor greutăți, au platforme înguste și sunt foarte mobile, pentru viteză.

De asemenea, mulți adolescenți preferă trotinetele electrice pentru că sunt ușor și rapid de utilizat.

Înălțimea copilului este alt criteriu pentru care vă recomandăm să cumpărați trotinetă cu ghidon reglabil pe înălțime.

Greutatea trebuie să corespundă vârstei copilului. Pentru un copil de până la 2 ani ar trebui să fie foarte ușoră.

Pentru adolescenți și adulți, de exemplu, greutatea scuterului poate ajunge până la 10-12 kg.

Dacă îți dorești o trotinetă de calitate, ușor de transportat și care se potriveste cu usurință în mașina ta, alege una pliabilă.

Trotinetă pentru copii: liderul Afisport.ro !

Afisport vă oferă soluții perfecte, potrivite tutror criteriilor de mai sus. Portofoliul lor este bogat, se axează în special pe această categorie de produse, să le spunem velo.

Despre calitatea produselor Afisport.ro dar și alte recomandări plus știri sportive, puteți consulta și ariticolele pe care Magadesport vi le oferă aici https://magadesport.ro/category/sport-in-aer-liber/.

Ne puteți de asemenea urmări și pe https://www.facebook.com/magadesport.

Am selectat 3 trotinete cu vânzări record pe site-ul Afisport pentru a vă ușura căutările pentru cadoul de sărbători !

Trotinetă pentru copii: Mix Max Curbat TR08

Dacă nu v-ați hotărât asupra unei trotinete pentru copilul dumneavoastră care are între 3 și 10 ani, atunci trotineta pentru copii Mix Max Curbat TR08 este cea ce căutați.

Designul special al acestui echipament va capta automat atenția partenerilor de joacă al puștiului sau puștoaicei dumneavoastră.

Este construită special pentru a oferi în mod special siguranță și confort în folosire.

Foarte versatilă, poate fi folosită în orice drum pe care îl faceți împreună cu copilul. Indiferent că este vorba de plimbare, drum spre școală sau cumpărături.

Ușor de manevrat, are sistem de virare prin balansare. Cele 3 roți din silicon contribuie la stabilitate și deplasarea rapidă și lină cu această trotinetă. Propulsia este asigurată și ajutorul rulmenților premium, ABEC 7 iar frânarea, fermă și sigură, este dispusă pe roțile din spate.

Cadrul solid de metal suportă o greutate de până la 50 de kg iar dimensiunile sunt 75 cm pe înălțime, lungime de 71 cm iar lățime de 30 cm.

Raportul calitate/preț este excepțional: costă doar 125 ron.

Este ACUM în stoc la Afisport.ro cea ce vă facilitează achiziționarea sa rapidă, în maxim 3 zile dacă acționați acest link: https://afisport.ro/trotineta-copii-mix-max-curbat-tr08-negru-albastru.html

Trotinetă copii: Pro Kid TR37

 Trotineta Copii Pro Kid TR37 este recomandată pentru piticii…mici ! Cei care primesc nivelul următor căruciorului și premergătorului, adică de la 4 ani în sus.

Fabricată din material super calitative, dispune de 3 roți care asigură siguranță maxima și stabilitate.

Este foarte ușoară datorită aluminiului din care este fabricat cadrul. Cu toate acestea, greutatea pe care o suportă este de până la 60 de kg.

Atrage privirile prin reflexiile 3D, artificiu care o face să arate într-un fel unic pentru copii.

Are ghidon relglabil pe înălțime, frâne sigure și ferme pe spate. Roțile din silicon sunt propulsate cu rulmenți premium, de oțel.

Băiețeii vor refuza din start să o încerce ! Este normal are o superbă culoare roz, cea ce o face să fie destinată exclusive fetițelor !

Dacă ai acasă sau cunoști o puștoaică de 4 ani, căreia vrei să-I faci un cadou special, cumpără de pe Afisport Pro Kid TR37 !

Costă 182 de ron și curierul sună la interfon cu ea în maxim 3 zile dacă apeși acest link: https://afisport.ro/trotineta-copii-pro-kid-tr37-roz.html

Trotinetă pentru copii: Qplay Future

După cum spune și numele, Qplay Future este un produs care pare a veni din viitor. Este destinată pentru … începătorii peste 3 și până la 8 ani.

Inovația care o face deosebită este iluminarea LED dar și sistemul facil de pliere. Prin urmare nu va ocupa loc în portbagajul mașinii dumneavoastră. Nici transportul ei nu va fi o problemă.

Are 2 roți în față, cu funcție de pivot pentru manevrabilitate facilă. Cea din spate este dotată cu frâna. Toate trei sunt din silicon și acționate de rulmenți fiabili, de oțel premium.

Va fi o perecursoare în viața copilului dumneavoastră, va pregăti terenul pentru nivelul următor: trotineta cu 2 roți. Și chiar mai departe, bicicleta și de ce nu, scuter, motocicletă…:))

Gidonul este ajustabil pe 3 poziții este învelit în silicon cea ce va spori siguranța și stabilitatea în deplasare. La fel și baza, anvelopată în înveliș de cauciuc striat pentru maxima aderență.

Iluminarea LED de care am vorbit are 3 poziții. De la cea care funcționează full la intermitent în două moduri.

Suportă maxim 50 kg, este precum cum am spus pliabilă și foarte compactă.

Afisport.ro o comercializează cu 339 ron.

Doriți să cumpărați un echipament care să aducă bucurie în viața copilului dumneavastră ?

Afisport.ro are un produs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Obțineți-l astăzi făcând clic pe acest link: https://afisport.ro/trotineta-qplay-future-albastru.html

Trotinetele nu sunt doar jucăria perfectă pentru copiii de toate vârstele, ci și un mijloc de transport care dezvoltă atenția, concentrarea și agilitatea copilului.

În ultimii ani, acesta a devenit foarte popular ca cadou pentru copii, iar echipa Afisport.ro a dezvoltat un portofoliu cu cele mai bune trotinete pentru copii care răspund tuturor nevoilor părinților. Îl poți consulta aici: https://afisport.ro/trotinete-copii.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va