Alte sporturi

Mănuși de box din piele naturală

Mănușile de box sunt utilizate în sporturile de contact pentru a proteja mâinile și pentru a oferi un suport adecvat pumnilor când sunt folosite pentru a lovi sacul de box sau un adversar.

Există mai multe firme care produc mănuși de box de calitate, astfel încât să poți alege în funcție de preferințele tale.

În box este important să te asiguri că îți alegi mănușile potrivite pentru nevoile tale, astfel încât să ai o protecție adecvată în timp ce te antrenezi.

Mănușile de box confecționate manual sunt mănuși realizați prin cusut manual și pot fi confecționate din piele sau din materiale sintetice.

Aceste mănuși sunt de obicei mai scumpe decât mănușile de box fabricate în masă, dar pot oferi o calitate superioară și un confort mai bun pentru utilizator.

Mănușile de box confecționate manual pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui boxer în parte.

Magadesport v-a oferit recenzii despre echipamente și accesorii pentru sporturi de contact comercializate de Knockout Store. Această firmă este specializată în vânzări de astfel de produse.

Iată mai jos o selecție despre mănuși de box din piele naturală confecționate manual. Firma thailandeză Twins, producător de top mondial, are produse aflate în oferta Knockout.ro.

MĂNUȘI BOX TWINS BGN

Mănuși premium, realizate manual de Twins Special, cea mai respectată marcă de mănuși de box și Muay Thai din Thailanda.

Sunt concepute pentru lovituri puternice pe care adversarul tău le poate simți cu adevărat.

Fabricate cu spumă groasă de înaltă calitate și piele naturală groasă pentru protecție maximă. Dispusă în straturi, spuma va absorbi eficient șocurile.

Datorită confecționării manuale, sunt extrem de durabile dar în același timp foarte confortabile.

Pot fi folosite de începători, intermediari și profesioniști pentru antrenament, palmare, sparring cu parteneri, competiții și multe altele.

Închiderea tip Velcro fixează și proteșează încheietura utilizatorului, iar întărituri în zona palmei și a degetului mare suplimentează protecția.

Culori tari, atractive și perfect armonizate, iată doar cîteva din atributele acestor accesorii de box.

Knockout Store vi le oferă cu o reducere de 100 ron !

Astfel le puteți cumpăra cu 519 ron, dacă accesați acest link acum: https://knock-out.ro/collections/twins/products/manusi-box-twins-bgn .

MĂNUȘI BOX TWINS CU ȘIRET LACEUP

Mănușile de box Twins cu șireturi sunt realizate cu atenție pentru a rezista mulți ani de utilizare ! Au fost testate în cele mai dure săli de sport de Muay Thai, Box și MMA din lume.

Sunt folosite în multe dintre competițiile majore de box și kickboxing din întreaga lume.

Aceasta este mănușa de care ai nevoie pentru competitie și antrenament atunci când ai nevoie de durabilitate, confort, rezistență și protecție.

Fabricate de cea mai faimoasă marcă de accesorii de Muay Thai și mănuși de box din Thailanda, Twins Special.

Sunt confecționate din cele mai bune materiale pentru a oferi suport și protecție de calitate pentru mâini, oase și încheieturi.

Piele naturală, spuma IMF de înaltă calitate acestea sunt materialele care contribuie la durabilitatea și confortul acestor accesorii.

Interiorul mănușii este confortabil și special conceput pentru a vă proteja mâinile de impact în timpul competiției sau antrenamentului.

În plus, închiderea cu șnur asigură o potrivire confortabilă și sigură pe încheietura mâinii.

Aceste mănuși cu șireturi sunt construite pentru a rezista ani de zile.

Pot fi folosite de începători, intermediari și profesioniști pentru antrenament, palmare, sparring cu parteneri, competiții și multe altele.

Sunt fabricate manual din piele thailandeză 100% autentică pentru un plus de confort și durabilitate.

Și la acest produs Knockout.ro vă oferă o reducere de 61 de ron, astfel că le puteți achiziționa cu 549 ron accesând acest link: https://knock-out.ro/collections/twins/products/manusi-box-twins-cu-siret-laceup .

MĂNUȘI BOX TWINS BGVL3 WHITE

Mănușile de box cu velcro sunt concepute pentru o protecție maximă a mâinilor și a încheieturii mâinii în timpul sesiunilor de antrenament.

Degetele mari sunt protejate pentru siguranță împotriva rănilor.

Mănușile Twins Original Classic sunt mănușile care au însoțit mulți sportivi în călătoriile lor de Muay Thai, box profesional și MMA de mulți ani. Sunt fabricate din piele naturală thailandeză de bună calitate.

Oferă confort și respirabilitate cu ajutorul sistemului de ventilație din palmă. Astfel pielea rămâne uscată și senzația de control și coordonare a mișcărilor va rămâne la nivel optim.

Culori inconfundabile, armonizate perfect cu marcajele firmei producătoare aceste accesorii se simt super confortabil în maini, atât la sac cât și la sparring.

Sunteți în căutarea unui nou echipament care să vă ajute să obțineți maximum de la antrenamentul dumneavoastră?

Pe Knockout Store găsiți produse de înaltă calitate, concepute pentru a vă face exercițiile mai eficiente și mai eficace.

Faceți clic pe această adresă acum https://knock-out.ro/collections/twins/products/manusi-box-twins-bgvl3-white și cumpărați TWINS BGVL3 WHITE la prețul de 609 ron !

Echipamentele și accesoriile pentru sporturile de contact sunt speciale pentru a proteja atât sportivul, cât și adversarul. Acestea pot include mănuși, protecții pentru cap, protecții pentru gură, protecții pentru genunchi, protecții pentru coate, protecții pentru tălpi, precum și căști și uniforme.

Este important să te asiguri că îți alegi echipamentul potrivit pentru nevoile tale și să îl întreții adecvat pentru a te asigura că îți oferă protecția necesară.

Pe Knockout.ro găsești și produsele enumerate mai sus dar și asistență specializată pentru alegerea lor.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va