Alte sporturi

Mănuși de box – noua ofertă !

Mănușile de box sunt echipamente de protecție folosite în artele marțiale sau în sporturi de contact, cum ar fi boxul, kickboxul și muay thai.

Sunt proiectate pentru a proteja mâinile și încheieturile mâinilor atunci când se lovește cu pumnii. De obicei, mănușile de box sunt fabricate din piele sau material sintetic și au o formă rotunjită la vârful degetelor și o capcană pentru degetul mare.

Mănușile de box sunt închise cu o bucată de material elastic sau un sistem de închidere cu șnur pentru a se ajusta perfect pe mână și a oferi sprijin pentru încheietura mâinii.

Mănușile de box sunt de obicei disponibile în diferite greutăți, de la cele mai ușoare pentru antrenamente la cele mai grele pentru competiții.

MANUSI BOX KNOCKOUT FIRE & ICE

V-ați săturat să purtați același tip de echipament, aceeași culoare, aceleași mănuși?

De ce să nu spargeți modelul și să vă creați propriul stil?

Vești bune. Avem soluția perfectă pentru tine: Mănuși de box Fire & Ice Knockout.

Un design unic și spectaculos în culori strălucitoare și vibrante, aceste mănuși întruchipează două tipuri de luptători.

 Calm și încrezător, un luptător puternic care își pune toată puterea și precizia în loviturile lui

Un luptător vulcanic careatacă cu sânge rece neîncetat și lovește ca o avalanșă de foc, rapid.

Singurele întrebări rămase sunt: Ce fel de luptator esti?

Mănușile sunt în stil thailandez (manșete largi, ce se îngustează spre încheietura mâinii) și sunt fabricate din piele vegană cu spumă de foarte mare densitate pentru a se potrivi perfect mâinilor tale.

Sunt confecționate special cu tehnici care asigură respirația, lăsând pielea uscată. cu zonă de impact largă pentru a absorbi mai bine impactul.

Mănușa perfectă pentru antrenamentul la sac, sparring sau palmare.

Knockout.ro le oferă cu reducere de 50 de ron, astfel prețul total este de doar de 199 ron.

Tot ce aveți de făcut este să accesați acest link: https://knock-out.ro/collections/new/products/manusi-box-knockout-fire-ice acum !

MANUSI BOX KNOCKOUT KING LION

Doar o singură persoană poate fi recunoscută drept Rege în ring sau în sala de antrenament.

De ce nu ar trebui să fii tu ?

Un luptător încrezător, suveran și dominant ca un leu.

Mănușile de box Knockout King Lion sunt fabricate pentru a vă ajuta să ajungeți în vârf.

Având un design special, în culori contrastante, aceste mănuși întruchipează adevărata putere pe care o poți demonstra.

Desenul motivant și unic este caracteristica care face aceste mănuși să atragă atenția în sala de antrenament sau în ringul de competiție.

Mănușile conform stilului thailandez sunt confecționate din piele vegană de cea mai bună calitate. La interior, spuma IMF foarte densă asigura o potrivire excelentă pe mâini și absoarbe optim impactul loviturilor.

La interior sunt tratate antibacterian.

Zonă de impact largă care absoarbe șocul protejează oasele și încheieturile utilizatorului.

Sunt potrivite pentru orice tip de antrenament sau competiție, indifferent de nivelul practicantului.

Le primiți în pungi ambulate reciclabile, la 199 ron pe Knockout.ro accesând această adresă: https://knock-out.ro/collections/new/products/manusi-box-knockout-king-lion. Livrarea în maxim 48 de ore !

MANUSI BOX KNOCKOUT KING COBRA

Iată verdictul: Mănușile de box KNOCKOUT KING COBRA sunt cele mai bune mănuși pe care Knockout Store le-a vândut vreodată.

 Sunt recomandate de sportive de elită precum Alex Phillip sau Mirel Drăgan, precum și alți pasionați de sport de contact care le folosesc deja.

Design-ul special face ca aceste mănuși, deși intrate de curând în ofertă, să fie unul dintre cele mai căutate modele.

Mănușile sunt din seria Premium și vă oferă putere și performanță sporite.

Sunt fabricate manual folosind materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv piele de vacă de calitate A premium, spumă cu memorie în interior și fir de nailon cusut.

Datorită formei sale anatomice, se potrivește perfect în mână și ține pumnul complet închis în timpul loviturilor, protejându-te de răniri.

Este alegerea sportivilor profesioniști, dar este excelent și pentru începătorii care își doresc o mănușă durabilă și confortabilă.

Perfect pentru sparring, competiție de amatori, antrenament la sac sau palmare.

Mișcă-te în ring cu agilitatea cobrei cu aceste mănuși special pe care le poți achiziționa chiar acum la prețul de 429 ron de aici: https://knock-out.ro/collections/new/products/manusi-box-knockout-king-cobra .

Sunteți în căutarea unui nou echipament care să vă ajute să obțineți maximum de la antrenamentul dumneavoastră?

Knockout Store oferă echipamente și accesorii de înaltă calitate, concepute pentru a vă face antrenamentele mai eficiente și mai eficace.

Site-ul deține în ofertă produse pentru toate nivelurile, de la începători la sportivi avansați, pentru toate sporturile de contact.

Faceți clic pe acest link acum și aflați mai multe despre produsele Knockout.ro !

De asemenea, pe Magadesport găsiți și alte recomandări de produse Knockout, știri, analize și informații sportive de ultimă oră, în selecții realizate special pentru dumneavoastră !

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va