Alte sporturi

Mănușile de box – imaginea campionului !

Mănușile de box sunt fabricate din o varietate de materiale, fiecare cu propriile sale caracteristici și avantaje.

Iată câteva exemple de materiale comune utilizate pentru fabricarea mănușilor de box:

Astfel,  pielea naturală este o alegere populară pentru mănuși de box deoarece este rezistentă, durabilă și oferă o aderență bună pentru mâinile boxerului.

De asemenea, pielea naturală poate respira mai bine decât pielea sintetică sau alte materiale artificiale, ceea ce poate face mănușile mai confortabile pentru boxeri să le poarte pe perioade mai lungi de timp.

Pe de altă parte, pielea sintetică este o alternativă la pielea naturală și este fabricată din materiale artificiale care încearcă să imite pielea naturală.

Pielea sintetică este mai ușoară decât pielea naturală și poate fi mai ușor de întreținut, dar poate fi mai puțin rezistentă și poate respira mai puțin bine.

La acest capitol mai pot fi enumerate și mănușile de box din diverse materiale textile, inclusiv poliester, nylon sau spandex. De asemenea, ,,pielea din cauciuc” și microfibra sunt o alegere durabilă și rezistentă pentru mănuși de box.

Piele vegană ?

Mănușile de box din piele vegană sunt mănuși de box care sunt fabricate din materiale care nu sunt obținute din piele animală.

Aceste mănuși sunt o alegere bună pentru persoanele care doresc să evite produsele de piele animală din cauza preocupărilor pentru mediu sau pentru drepturile animalelor.

Există o varietate de materiale care pot fi utilizate pentru a fabrica mănuși de box din piele vegană, inclusiv piele sintetică, materiale textile, piele microfibra sau piele din cauciuc.

Aceste mănuși pot fi la fel de rezistente, durabile și confortabile ca mănușile de box din piele naturală, însă pot fi mai ușoare și mai ușor de întreținut.

Dacă îți dorești mănuși de box din piele vegană, ar trebui să cauți mănuși de calitate care să îndeplinească cerințele tale de durabilitate, aderență și confort.

Piele naturală ?

Mănușile de box din piele naturală sunt mănuși de box care sunt fabricate din piele naturală, în loc de piele sintetică sau alte materiale artificiale.

Pielea naturală este o alegere populară pentru mănuși de box deoarece este rezistentă, durabilă și oferă o aderență bună pentru mâinile boxerului.

De asemenea, pielea naturală poate respira mai bine decât pielea sintetică sau alte materiale artificiale. Asta poate face mănușile mai confortabile pentru boxeri să le poarte pe perioade mai lungi de timp.

Dacă îți place să boxezi și îți dorești mănuși din piele naturală trebuie să cauți mănuși de calitate. Ele trebuie să îndeplinească cerințele tale de durabilitate, aderență și confort.

Sunteți în căutarea unui nou echipament care să vă ajute să obțineți maximum de la antrenamentul dumneavoastră?

Knockout.ro are astfel de produse de înaltă calitate, concepute pentru a vă face antrenamentele mai eficiente și mai eficace. Site-ul are spre vânzare echipamente și accesorii pentru toate nivelurile, de la începători totali la sportivi avansați. Puteți achiziționa produse pentru toate sporturile de contact și nu numai.

Aflați mai multe despre produsele lor de aici: https://knock-out.ro/  dar și din recomandările Magadesport: https://magadesport.ro/category/sporturi-contact/ .

Să vedem câteva exemple din categoria mănușilor de box cu cele mai bune vânzări pe Knockout Store.

MĂNUȘI BOX KNOCKOUT PUNISHER FIGHTER

Mănușile de box Knockout Fighter sunt soluția perfectă pentru cei care încep în sporturi de contact. Dar și pentru cei care doresc să se mențină în formă maximă.

Design-ul inconfundabil al celebrei serii The Punisher în culori strălucitoare vor atrage atenția imediat în sala de antrenament sau în ringul de competiție.

Fabricate din piele vegană și spumă IMF de înaltă densitate. Aceste mănuși sunt extrem de ușoare și durabile, oferind în același timp o protecție excelentă a pumnului.

Materialul Dry Cool de pe palmă asigură o respirabilitate optimă, minimizând temperatura și transpirația în interiorul mănușii. Tot la interior sunt tratate antimicrobian.

Un sistem inovator de inchidere asigura protectia incheieturii si stabilitate. Scai-ul lung asigură stabilitatea și totodată fixarea încheieturii.

Adaugă protecție suplimentară și viteză de antrenament cu noile mănuși de box Knockout Fighter!

Knockout.ro le oferă la prețul de 219 ron. Le poți avea în maxim 48 de ore dacă accesezi această adresă: https://knock-out.ro/collections/new/products/manusi-box-knockout-punisher-fighter .

MĂNUȘI BOX KNOCKOUT SAMURAI

Mănușile sunt realizate din piele vegană Skintex, iar imprimarea digitală de pe mănuși aduce un plus de originalitate și personalizare.

Forma lor lată absoarbe mai bine impactul loviturii, protejând oasele mâinii și încheieturile utilizatorului. Spuma IMF de înaltă densitate minimalizează, de asemenea impactul și vă protejează pumnii.

Sunt fabricat din piele vegană Skintex, de calitate premium care rezistă la transpirație și umezeală. Prin urmare sunt foarte ușoare asigurând mobilitate și rapiditate în mișcări.

Închidere cu cu scai fixează foarte bine încheietura luptătorului și oferă stabilitate și precizie în lovituri.

Captuseala tratată antimicrobian pentru o igienă maximă. Ideale pentru orice fel de antrenament, fie la sac, sparring sau palmare.

Sunt disponibile pe Knockout Store în două variante de culori superbe, la prețul de 249 ron.

Design-ul inconfundabil va atrage imediat atenția prin unicitatea lui iar pentru a le avea la următorul antrenament trebuie doar să faceți click acum, aici: https://knock-out.ro/products/manusi-box-samurai?variant=39597042565155&keyword=KNOCKOUT%20SAMURAI.

MĂNUȘI BOX KNOCKOUT AK47

Cu o denumire și un design special, unic, mănușile de box AK47 Knockout sunt printre cele mai bune mănuși de pe Knockout Store.

Mănușile sunt din seria Premium și sunt confecționate special pentru înalta performanță.

Fabricate manual folosind materiale de cea mai înaltă calitate, inclusiv piele de vacă de calitate A premium, spumă cu memorie în interior și fir de nailon cusut.

Datorită formei sale anatomice, se potrivesc perfect în mână și țin pumnul complet închis în timpul loviturilor, protejându-te de răniri.

Este alegerea sportivilor profesioniști, dar sunt excelente și pentru începătorii care își doresc o mănușă durabilă și confortabilă.

Perfect deci, pentru sparring, amatori, antrenament la sac sau palmare.

Disponibile în două combinații de culori, le puteți achiziționa cu 429 ron de aici: https://knock-out.ro/collections/new/products/manusi-box-knockout-ak47 .

Mărimea, potrivirea și protecția corespunzătoare sunt de cea mai mare importanță atunci când alegeți mănuși de box.

Asigurați-vă că stau ferm în mâini și că pumnii nu se mișcă spre interior. Dimensiunile sunt 4-8 oz pentru copii și 10-16 oz pentru adulți.

Înainte de a vă alege echipamentul de luptă, vă recomandăm să consultați ghidul de mărimi și apoi să vă măsurați greutatea, înălțimea și circumferința pumnului.

Pentru toate acestea Knockout Store vă stă la dispoziție cu suport tehnic asigurat de specialiști.

Doru

Doru

About Author

Sunt Doru, un redactor web cu pasiune pentru fotbal, locuind în minunatul oraș București. Dragostea mea pentru acest sport depășește orice înțelegere, într-atât încât aș putea scrie un imn despre fiecare jucător din echipa locală. În fiecare dimineață, mă trezesc cu entuziasmul unei mutări neașteptate sau al unei victorii epice.

Iti va placea

Alte sporturi

Fotbalul se joacă pe goluri ? Da, dar și pe iarbă…

  • octobre 9, 2022
Ghete de fotbal pentru…gol ! Opțiunile pentru ghetele de fotbal profesionist sau nivel amator sunt variate și multiple. Fiecare jucător,
Alte sporturi

București: maraton organizat cu prilejul zilei de 1 decembrie

  • novembre 11, 2022
Evenimentul „Maraton Ediția 1 Decembrie” este organizat de Elite Club Sportiv în parteneriat cu Primăria Sector 3. Competiția se va